reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witam się i ja
dzisiaj jestem do niczego yyhh, noc cięzka, duszno, spać się nie da, pobudki w nocy na siusiu eehh, nie mam dzisiaj sił na nic jakbym stado byków przeszła...

ale pocieszyło mnie jedno, przyszła paczka z pościelą dla małego, wiecie co ja się starzeje.. wybrałam białą z delikatną koronką :baffled: bardzo tradycyjna,ale mnie się podoba tylko chyba się cofnęłam o kilkadziesiąt lat hehhe

jejku już pierwsza godzina się zbliża a ja nic kompletnie nie zrobiłam:no:

Joaś-super że Arturek taki dzielny i silny, a NFZ brak mi słów, ci co wymyślili taką politykę to mądrością się nie kierowali

mama-fajnie że weekend się udał, miłej pracy życzę i napiwków:happy2:

a słuchajcie dziewczyny ja mam dość nietypowe pytanie intymne, chodzi mi o depilacje miejsc intymnych, kiedyś robiłam woskiem ale od tego odeszłam bo dużo wysiłku mnie to kosztowało, więc teraz golarką tradycyjną, tylko problem tkwi po goleniu-zapalenia, krosty itp. smaruje krem po depilacji ale too nie daje dobrego skutku, nie raz się zauważa jak panie mają ładną skórę w strojach kąpielowych w tych okolicach i też bym chciała mieć taką, czy macie jakiś sprawdzony sposób na to?

Witam i ja sie dzis:-)

pawimi nie no facei to zawsze pojdą na latwizne hehe ;-)
Joas gratki dla Arturka:-) i wszystkiego najlepszego dla MArtyni!!! ;-)
mama fajnie ze weekend sie udał.

Ja sie zle czuje jakos, wrrrr.....
ide sie poloze, niewiem normalnie ta pogoda mnie dobija:| jak nie zimno to upal taki ze az duszno i wogole:///

U nas dzis parno a wczoraj od 10 burzowo bylo! wrrrr....

edit.cookies ja slyszałam ze po ogoleniu, przesmarowanie tam wodą utlenioną pomaga ;-)

Ostatnia edycja:
Chyba tak zrobię bo z pieczeniem to nie wiem czy sie bym w czasie wyrobiła ;-) jeszcze się jej podpytam czy ma na coś ochote jak wróc.Hmm może lody ;-)

Wiesz, moja mama na nasz powrót z wakacji tzn kolonii lub obozu robiła murzynka przekładanego kremem z twarogu. Kiedys to był rarytas, w dobie braku czekolady i innych słodkości....

Cześć kochanE!!! Znowu nie zdążyłam doczytać was ale obiecuje ze sie poprawie....

Miałam gości i wczoraj i dzisiaj też.... Zaraz lece do babci do szpitala bo dzisiaj ja mam dyżur :) Pewnie wróce wieczorkiem coś napisać a teraz wszystkim wam kobietki życze przyjemnej reszty dnia i choć troszke słonka:-D

U mnie też zawsze było na powitanie organizowane mini przyjęcie rodzinne :) Zresztą do tej pory często tak jest że jak któroś z nas wyjeżdża na dłużej tzn. tydzień, dwa to mama robi "przyjęcie" :)

I tym miłym akcentem witam się z Wami poniedziałkowo.
Weekend mielismy intensywny ale miły. W sobotę byliśmy w Milecu na 90 urodzinach mojej babci. A wczoraj na obiedzie u mamy a potem wpusciłąm się w miasto z kuzynkami i siostrą. Było cudownie. Posiedziałyśmy sobie kilka godzin u szwagra w restauracji w samym środku krakowskiego Kazimierza przy stoliku na zewnątrz słuchając cudownej muzykicygańskiej granej na żywo i popijając mojito :-)

Pawimi mam pytanie. Powiedz mi kochana jak ty jesteś taka eko to w czym ty pierzesz ubrania? Masz jakieś specjalne specyfiki czy też tutaj robisz wyjątek i pierzesz w normalnych proszkach?

Pawimi mam pytanie. Powiedz mi kochana jak ty jesteś taka eko to w czym ty pierzesz ubrania? Masz jakieś specjalne specyfiki czy też tutaj robisz wyjątek i pierzesz w normalnych proszkach?
Właśnie Pawimi, jak to z tym jest? U nas tzn w Polsce sporo się pisze o łu[pinach orzechów lub o kulach piorących które starczają nawet na 1000 prań

Ja właśnie Joaś dziś sobie takiowe orzechy zakupiłam na allegro. Muszę tylko odebrać i sprawdzę jak to z nimi jest naprawdę. Ponoć są świetne ale jakoś nie do końca dowierzam. Zobaczymy. Kg orzechów kosztował mnie 16 zł więc to nie wileki wydatek.

reklama
Hej,witajcie:)

Bardzo dziękuję za wsparcie, bardzo dziekuję Wszystkim:-):-)

Ja dzisiaj zaczęłam pakować nas na wyjazd na czwartek. Lecimy na Zieloną Wyspę na 2 tygodnie do naszych przyjaciół o których Wam pisałam. Miałam jakieś myśli że może to jakoś tak wygląda, tata ma problemy a ja sobie wyjeżdżam. Ale pogadałam i rodzice powiedzieli, że absolutnie nie mamy się tym sugerować. bo tata ma operację 1 sierpnia- to już będziemy , bilety dawno kupione i przede wszystkim niczego to nie zmieni. A mamy jechać i odpocząć :-).
Bardzo się cieszę na spotkanie, widziałyśmy rok temu u nas na wakacjach. Jesteśmy jak siostry pomimo różnicy wieku 9 lat i kiedyś relacji nauczyciel- uczeń:-D.
Wszystko już czeka na nas, załatwione samochody na lotnisko i na wycieczki:-)Zresztą pobyt nad samym morzem dobrze nam zrobi.

Pędzę bo Hania ma straszne uczulenie na komputer kiedy JA siedzę przy nim;-). Szarpie mnie teraz i drze się do ucha, żeby się nią zająć-pępek świata phi czy coś :cool:
Pozdrawiam gorąco

Do góry