reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

izulka - nie rób sobie wyrzutów, tak jak napisałaś - bilety juz dawno kupione, a u taty niczego nie zmieni fakt, że nie pojedziecie. Podładuj akumulatorki, bo energia będzie Ci później potrzebna, żeby wspierać tatę i mamę.
Ja też miałam taki dylemat - 5 stycznia zmarł mój dziadek, a na 26 kwietnia mielismy ustaloną datę ślubu..... pobraliśmy się, nie było tańców szy szaleństw, ale nie odwoływaliśmy tego, co juz zaplanowaliśmy wcześniej (myślę, że dzoadek by sobie tego nie życzył i nie miałby nic przeciwko temu).

A WYSPĘ warto zwiedzić (zreszta jedną i drugą).
Pozdrawiam.

reklama
Izulka pewnie że jedźcie na te wakacje tym bardziej jesli wrócicie do dnia operacji!!! Tobie też sie przyda odpoczynek:tak: i oderwanie myśli od choroby taty... A Hanie kochana tek mają że chcą być w centrum uwagi i mają alergie na mame przy kompie:-D:-D:-D

Weroniczka jestem ciekawa jak sie sprawią orzechy- szczezrze to nigdy nie słyszałam o takim sposobie prania!!!! Bardzo sie ciesze ze miło spedziłaś czas z rodzinka:tak:

Mama super że już wróciłaś do nas!!!! (choć mnie ostatnio tez jakoś mało)

Maureen pisz kochana jak tam z pracą ????? Coś wiadomo po rozmowie??? Czy może już pisałąś lecz ja nie doczytałam???

Sempe u mnie też przawie cały czas pada- tzn dzisiaj jest tak ze chwile pada chwile słonko świeci.... Ale na podjeździe mamy powódź....

Katrina u nas było tak że mama chrzestna mojego męża chorowała na raka (ostatnie stadium) kiedy my braliśmy slub.... Zmarła miesiąc po ślubie...

Joaś a murzynka to ja uwielbiam- moja babcia czesto takiego robi:tak:
Aha no i wielkie gratulacje dla Arturka!!! Rośnie ci synuś :) Już stoi - to az trudno uwierzyć ze to tak szybko minelo!!!

Cokies jesli chodzi o twoj problem to ja powiem tak- mam ten sam problem odkjąd jako nastolatka zaczelam sie depilować.... i myśle ze nic tak naprawde z tym nie zrobisz ja próbowałam już wszystkiego. Mam twarde grube włosy (jak to zwykle brunetki) i wrażliwą skóre- żadne kremy i naturalne domowe sposoby nie skutkują... zawsze mam podrażnioną po goleniu- przez kilka dni mam czerwone kropeczki w okolicy bikinia czasem nawet krostki.

A ja mam już moje okularki i wieczorem wkleje fotki :) Mam nadzieje ze mi szczerze powiecie czy wyglądam dobrze.... bo mi sie znowu wyglada ze totalnie mi nie pasują

Ostatnia edycja:
Ewuniaf,

dzieki, ze pytasz kochana..

Wpadlam wlasnie tylko napisac, ze rozmowa przelozona, bo choc ciasta wczoraj upieklam, to dzis po poludniu dopadl mnie jakis wirus chyba i ledwo zyje..
Przepraszam kobitki, ale nie popisze wiecej. Buziaki.

Maureen kochana zdróweczka dla ciebie.... Oj przykro mi że tak sie złożyło...... Zdrowiej szybciutko, czekamy na ciebie

witam się i ja

a słuchajcie dziewczyny ja mam dość nietypowe pytanie intymne, chodzi mi o depilacje miejsc intymnych, kiedyś robiłam woskiem ale od tego odeszłam bo dużo wysiłku mnie to kosztowało, więc teraz golarką tradycyjną, tylko problem tkwi po goleniu-zapalenia, krosty itp. smaruje krem po depilacji ale too nie daje dobrego skutku, nie raz się zauważa jak panie mają ładną skórę w strojach kąpielowych w tych okolicach i też bym chciała mieć taką, czy macie jakiś sprawdzony sposób na to?

Cokies- witaj,no ja własnie woskuję ta okolice i nie mam problemu z zapaleniami..może idz do kosmetyczni na częsciową depilację bikini...albo może masz tak wrażliwą skóre ,ze do każdego golenia musisz mieć nowa golarkę??.....

ja juz po pracy przy piwku:))

Weroniczka daj znac jak te orzechy piorące:tak:

Ewunia- :**
jak tam Michaś po operacji??juz doszedł całkowicie do siebie??

Maureen- zdrówka!!!!!!!

Magda- no i jak powitałas córkę??;-)

jutro jestem sama w pracy bo fryzjerka ma wolne,ale za to ja mam wolna srodę bo jedziemy nad morze do niedzieli :))
mam nadzieje,ze pogoda dopisze..

Sempe- jak tam sprawa z autem?????

Mamusia Moj Michał to już zapomniał że mu cokolwiek było:-D:-D:-D

Kurcze no najpierw wydawało mi sie ze posta wcieło teraz nagle pojawiły sie zdjęcia- ja jakaś ciemna jestem jak chodzi o komputer- aż mi wstyd.....

Na pierwszym zdjęciu i piątym Raczkująca Hania a na trzecim wychodzi z wózka :) no i na ostatnim ja w nowych oczach

IMG_3217.jpgIMG_3193.jpgIMG_3255.jpgIMG_3244.jpgIMG_3223.jpgIMG_3268.jpgIMG_3292.jpg

Ostatnia edycja:
Ewunia-to jest niemozliwe!!!!!!!!!
dopiero co rodziłyśmy z Toba a tu już Hania raczkuje!!!:-D:-D:-D:szok::-D

i na zdjęciach Ty jak zawsze uśmiechnięta :)) sliczne fotki-sliczne!!!

no i super ,ze Michaś juz się dobrze czuje..cudnie ;)

ja zmykam pod prysznic i się kładę bo chyba piwo zaczyna działać:-p;-):-D:-D

Hej,chciałam Wam pokazać parę naszych fotek.
Parę dni temu "zdobywaliśmy" Sokolik i Krzyzną w Rudawach Janowickich. Hania przebiegła nam w jedną stronę 1,5 km:szok::szok::szok::szok: pod górę i 1km wracając. Ale pędziła jak spuszczona ze smyczy!! bylismy w szoku. Pod gorę to na czworakach jak było za bardzo pochyło:-D. Szaleniec! Ludzie na szlaku to stawali i patrzyli na małego oszołoma:-D. Potem zanęła w nosidle. Łażenie po górach ma po mamie :tak: poza tym poczęta w gorach - 100% góralka.

Załączniki

• IMGP2235 [800x600].jpg
    IMGP2235 [800x600].jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 77
  • IMGP2220 [800x600].jpg
    IMGP2220 [800x600].jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 77
  • IMGP2218 [800x600].jpg
    IMGP2218 [800x600].jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 82
I jeszcze dowód w postaci zdjęcia na to, że 16 m maluch nauczył się robić fikołki:-D a potem włosy naelektryzowane na punka:-D. No i moje codzienne zajęcia spacer z lalą,pluskanie się i robienie z siebie damulki;-).

Maureen- zdrowiej :)

Ewuniaf też jestem w szoku, że tak szybko czas leci i Hanulka już się przemieszcza :)

Katrina- bywamy mniej więcej raz do roku na Wyspie albo latem albo zimą od 5 lat. Już trochę zwiedziliśmy w praktyce pozostała Irlandia płn. Ale zawsze jeszcze coś się znajdzie.No i dobrze mieć takich przyjaciół:-D:tak:

Mamo cieszę się z Tobą z satysfakcji z pracy :)

Pozdrawiam mocno

Załączniki

• IMGP2190 [800x600].jpg
    IMGP2190 [800x600].jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 70
  • IMGP2246 [800x600].jpg
    IMGP2246 [800x600].jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 66
  • IMGP2191 [800x600].jpg
    IMGP2191 [800x600].jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 61
  • IMGP2215 [800x600].jpg
    IMGP2215 [800x600].jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 57
  • IMGP2245 [800x600].jpg
    IMGP2245 [800x600].jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 66
  • IMGP2212 [800x600].jpg
    IMGP2212 [800x600].jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 60
  • IMGP2201 [800x600].jpg
    IMGP2201 [800x600].jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 57
  • IMGP2203 [800x600].jpg
    IMGP2203 [800x600].jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 65
  • IMGP2192 [800x600].jpg
    IMGP2192 [800x600].jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 68
  • IMGP2214 [800x600].jpg
    IMGP2214 [800x600].jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 56
reklama
izulka15 - w Irlandii Północnej polecam Giant Causeway (super!), koło Bushmills mostek linowy (nie pamiętam jak dokładnie się nazywa to miejsce). Zresztą jest tyle pięknych miejsc... że trudno je wymienić.
Miłego zwiedzania i odpoczynku i oby Wam pogoda dopisała.

Do góry