reklama
S
Silmiriel
Gość
I ja się melduję
i donoszę, ze też idę do gina, na 19
Dominis!Big słodka kruszynaImię już jest?
![]()

Wogole mamy tydzien wolnego z mezem, wybralabym sie gdzies, ale nei wiem gdzie. Nie daleko, bo nie wytrzymam.
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Witam się i ja!
Do dżina idę na 18.30.
Atanku ani przeczuć ani bóli, kompletnie nic. Modlę się tylko, żeby nic nowego nie znalazł, znaczy się prócz Fasolinka ale na to szanse marne...
Sil, Ael, Atan i wszystkie dziewczyny, które idą dziś do dżina(i nie tylko)..trzymam &&&&&&&& za wizyty.:-)
Do dżina idę na 18.30.
Atanku ani przeczuć ani bóli, kompletnie nic. Modlę się tylko, żeby nic nowego nie znalazł, znaczy się prócz Fasolinka ale na to szanse marne...
Sil, Ael, Atan i wszystkie dziewczyny, które idą dziś do dżina(i nie tylko)..trzymam &&&&&&&& za wizyty.:-)
Ja pier......... ludzie dziś chyba ocipieli i spać nam nie dadzą............... Czuję się....a nie czekaj ja w ogóle nie czuje.....
Jeden telefon, domofon, dzwonek do drzwi, śpimy...noż kutwa nawet 10 minut nie mija, znowu telefon, potem znowu domofon, no i kurna w międzyczasie sąsiedzi napierdalają bezpośrednio nad nami kutwa młotkami...ja pierdykaaam....no i po spaniu.....a mnie się tak spać chcee!!!AAAA!!! Idę kogoś zamordować.....
Jeden telefon, domofon, dzwonek do drzwi, śpimy...noż kutwa nawet 10 minut nie mija, znowu telefon, potem znowu domofon, no i kurna w międzyczasie sąsiedzi napierdalają bezpośrednio nad nami kutwa młotkami...ja pierdykaaam....no i po spaniu.....a mnie się tak spać chcee!!!AAAA!!! Idę kogoś zamordować.....
S
Silmiriel
Gość
Dziurka, byle było dobrze, to będzie dobrze
Nie korci Cię test?
Big, to moze poszukaj czegoś, jakichś agroturystycznych czy coś, niedaleko.
Powiedzcie mi, bo ja nie wiem. Z jakim dzieckiem można już podróżować? Jakieś 2,5 godziny jazda?
Big, to moze poszukaj czegoś, jakichś agroturystycznych czy coś, niedaleko.
Powiedzcie mi, bo ja nie wiem. Z jakim dzieckiem można już podróżować? Jakieś 2,5 godziny jazda?
Proszę kochanaPowiedzcie mi, bo ja nie wiem. Z jakim dzieckiem można już podróżować? Jakieś 2,5 godziny jazda?
Czy można podróżować z małymi dziećmi
Dalekie podróże z małymi dziećmi
Jak wygląda podróżowanie z małym dzieckiem
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Sil korci jak nie wiem ale boję się zrobić żeby się denerwować. Termin @ mam na dzisiaj ale poczekam najwyżej pare dni, no i może dżin coś powie.
Odnośnie podróży niestety nie pomogę z przyczyny prostej, braku doświadczenia ale tak na chłopski rozum to ja na pewno poczekam jakieś 3 tyg (oczywiście w zależności czy dzidzia zdrowa itd). No i obowiązkowo postoje, wietrzenie...no coś takiego
Ael skądś to znam. Nam walą od 6..i tak codziennie(prócz niedziel) od 3 tyg a końca tej roboty nie widać....
łoomatkoooboskaa a ja bym brała takie małe i jechała do rodziców.....bym narobiła..
Odnośnie podróży niestety nie pomogę z przyczyny prostej, braku doświadczenia ale tak na chłopski rozum to ja na pewno poczekam jakieś 3 tyg (oczywiście w zależności czy dzidzia zdrowa itd). No i obowiązkowo postoje, wietrzenie...no coś takiego
Ael skądś to znam. Nam walą od 6..i tak codziennie(prócz niedziel) od 3 tyg a końca tej roboty nie widać....
łoomatkoooboskaa a ja bym brała takie małe i jechała do rodziców.....bym narobiła..
Ja mam inny sposób na takich ludzi, sprawdzony...zestaw super basowych dużych głośników z niezłą mocą i porządny profesjonalny wzmacniacz. Nikt mi kurna nie podskoczy... A mnie się taaak fajnie spało i miałam taaaki fajny sen, ale nie powiem wam o czym bo powiedziecie, że jestem zboczona.Ael skądś to znam. Nam walą od 6..i tak codziennie(prócz niedziel) od 3 tyg a końca tej roboty nie widać....
Tak mi się chce do tego ginekologa iść....
reklama
Podziel się: