AniaSm
Fanka BB :)
chyba 8 ale nie jestem pewnaKtóry to już wózek?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba 8 ale nie jestem pewnaKtóry to już wózek?![]()
no to i ja się pochwalęhehe właśnie kupiłam ostatnio titanium baby Google Image Result for http://www.barnevognguiden.no/images/stories/jreviews/346_Titanium2_1236626675.jpg
i cieszę się bo już dawno miałam na niego ochotę a tym razem trafiłam na niezła okazję) , po powrocie z PL wystawie chicco na sprzedaż
![]()
jakbym mieszkała w Polsce to pewnie bym się nad tym nie zastanawiałaAnia zainteresuj się, może mogłabyś zostać gdzieś testerką wózków i miałabyś je za darmo))
mam już jednego trójkołowca Quinny i lubię nim jeździćAniula fajny wózio ale wciąż nie mogę się przekonać do trzykołowców. Kiedyś widziałam jak jedna mamusia takim za mocno skręciła i dzidzia o mało nie wypadła a innym razem dzidzi aby wypadła przy podjeździe na krawężnik. Jednak sama nigdy takiego nie używałam wiec czekam na Twoją opinię))
Pola no na stanie obecnie mam 2 i na 3 czekam (ale to już w PL) ,udało mi się jak do tej pory sprzedać wszystkie które wystawiłam , szkoda że mieszkam daleko bo pewnie bym ci znalazła kupca na któryś z wózkówAnia juz 8?? Niezle, a ja mam dopiero 3 wozek dla Kuby i pewnie juz ostatni ( a wydawalo mi sie, ze az 3 wozek)
Na spacerki czesto biore wozek, Kuba w nim siedzi grzecznie
oczywiscie po parkach, placach goni na nozkach. A jak idziemy niedaleko domku to bez wozka
kurde chetnie pozbylabym sie moich dwoch poprzednich wozkow ale nie ma chetnych
hmm, moze dlatego ze tylko raz je wystawilam...
graco to za darmo nawet chce oddac![]()
u mnie ostatnio zaczely sie pojawiac navingtony, nawet mi sie podobaja
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: NAVINGTON Cadet (3w1) głęboko-spacerowy + Maxi Cosi CITI