sarka
trójkowa mama
Dziękuje Dziewczynki:-)
eeech stary człowiek się zaczyna robić.....jak to moja siostra dziś powiedziała - w końcu jesteś dorosła hehe;p
Na dzis nic nie planuję, zaraz tylko tego sernika zrobię w pucharkach i tyle, w sobote będę mieć gości
Co do Chrztu to w końcu zamkneliśmy sprawę z salą i menu uuf, już tylko czekać
a salę wzięliśmy tą sama na której mieliśmy z M wesele
(tzn wtedy było na dwóch przechodnich teraz na jednej) a że Chrzest bedzie dzień przed naszą 8 rocznica Slubu więc będzie sentymentalnie też hehe
Co do dzieci to ja też już mam taki wew. spokój że mają siebie, jak widzę jak się kochają i sa za sobą już teraz to serce rośnie. Co do trzeciego to może jeszcze kiedyś....
sama mam dwie siostry i nie wyobrażam sobie ich nie mieć, jeśli mam być szczera to trochę współczuję jedynakom, nie spotkałam się z takim jeszcze który byłby zadowolony z tego że nie ma rodzeństwa....
Ale oczywiście to sprawa indywidualna i nie zawsze jest tak jak by się chciało, dla mnie tam bycie mamą jest trendy;-) uwielbiam ten stan
i posumowując moje 30 letnie życie to właśnie dzieci są moim największym szczęściem i osiągnięciem i wiem ze wiekszego miec nigdy nie bede chocby nie wiem co....
eeech stary człowiek się zaczyna robić.....jak to moja siostra dziś powiedziała - w końcu jesteś dorosła hehe;p
Na dzis nic nie planuję, zaraz tylko tego sernika zrobię w pucharkach i tyle, w sobote będę mieć gości
Co do Chrztu to w końcu zamkneliśmy sprawę z salą i menu uuf, już tylko czekać
Co do dzieci to ja też już mam taki wew. spokój że mają siebie, jak widzę jak się kochają i sa za sobą już teraz to serce rośnie. Co do trzeciego to może jeszcze kiedyś....
Ale oczywiście to sprawa indywidualna i nie zawsze jest tak jak by się chciało, dla mnie tam bycie mamą jest trendy;-) uwielbiam ten stan