Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ale zaszalałaś!
Myszqo jak długo będziesz w szpitalu?
U nas kotłuje się strasznie i leje.
Myszqo jak długo będziesz w szpitalu?
U nas kotłuje się strasznie i leje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A więc....;-)
spodnie bermudy dżinsowe dla Olka w CA za 39 zł
obkupiłam się strasznie w HMie, tzn. dzieci obkupiłam (swoje, koleżanki, kuzynki i kuzyna) :-) min. dwie pary trampek po 10 zł, pasek za 5 zł, opaski Hello Kitty za 5 zł, bluzkę dla siebie za 10 zł, rajstopki za 5 zł. Do tego mam 60 zł na kartach do wykorzystania w HM (dodam, że wydałam tylko 50 zł)
koszulka dla siostrzenicy z Reserved za 19,90 :-)
buty w smyku dla Olka za 35 zł
koszule Kastora dla G w cenach od 15 zł do 60 zł
mnóstwo skarpetek i rajstopek w Reserved (jak się kupi 2 to trzecia rzecz gratis)
u nas w Lidlu jest dziś wyprzedaż i kupiłam ciśnieniomierz za 30 zł, kocyk niemowlęcy za 15 zł, trampki dla Olka za 10 zł i takie coś za 10 zł POMPOWANY OSIOŁEK KONIK DO SKAKANIA SKOCZEK+POMPKA (1705307517) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze kilka innych rzeczy, ale już nie będę zanudzać![]()