reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
my już po kawce i obiadku...burza właśnie u nas przeszła:tak:

ale widziałam w tv co się działo w Łodzi:szok:to u nas to pikuś..

Vive super zakupy...ja też nazbierałam kart w H&Mie a wydalam tak niewiele:-)
a takie osiołka to kupiłabym Julci...ciekawe czy w naszym też jest wyprzedaż:-)

Myszqa trzymamy mocno kciuki za pobyt w szpitalu

A więc....;-)
spodnie bermudy dżinsowe dla Olka w CA za 39 zł
obkupiłam się strasznie w HMie, tzn. dzieci obkupiłam (swoje, koleżanki, kuzynki i kuzyna) :-) min. dwie pary trampek po 10 zł, pasek za 5 zł, opaski Hello Kitty za 5 zł, bluzkę dla siebie za 10 zł, rajstopki za 5 zł. Do tego mam 60 zł na kartach do wykorzystania w HM (dodam, że wydałam tylko 50 zł)
koszulka dla siostrzenicy z Reserved za 19,90 :-)
buty w smyku dla Olka za 35 zł
koszule Kastora dla G w cenach od 15 zł do 60 zł :szok:
mnóstwo skarpetek i rajstopek w Reserved (jak się kupi 2 to trzecia rzecz gratis)
u nas w Lidlu jest dziś wyprzedaż i kupiłam ciśnieniomierz za 30 zł, kocyk niemowlęcy za 15 zł, trampki dla Olka za 10 zł i takie coś za 10 zł POMPOWANY OSIOŁEK KONIK DO SKAKANIA SKOCZEK+POMPKA (1705307517) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze kilka innych rzeczy, ale już nie będę zanudzać :szok:

faktycznie szal cial:-)

ja takiego osiolka kupilam karolince jakos 2 mies temu w rossmannie i moje dziecko nie chce tego

Janek też ma osiołka. Dostał na 2 urodziny i skacze po całym domu. A czasem siedzi na nim przy stoliku i rysuje jednocześnie podskakując w miejscu.

U nas tez po burzy. Jakoś szybko przeleciała, bez strat w okolicy.

Vive - super zakupy. Ja wczoraj kupiłam w Tesco sukienkę dla siebie za 30zł, Jaśkowi dres i 2 t-shitry. Wszystko przecenione.

Hey Kochane

Pogoda okropna i przez to boli mnie głowa bo jestem meteopatką:baffled:
Dzisiaj tak się zmordowałam w pracy , że padłam spać i dopiero się obudziłam.
Jutro mamy kolejny dzień wycisku poniewaz przyjechała dostawa i trzeba ją rozpakować.A w piątek po pracy wsiadam w pociąg i jadę na sobotę do szkoły bo jeszcze 2 zjazdy mi zostały.:sorry:

Mój M. rządzi się w domku z Oliwią i jest bardzo sympatycznie i pomimo , że wstaję o 5.30 i jestem padnięta to jestem bardzo szczęśliwa:-):-):-)

Vive fajne zakupy.:tak:

Myszqo trzymam kciuki za powodzenie operacji:-)

reklama
U nas też niezła burza była. Aż się dziewczyny przestraszyły bo tylko z dziadkiem siedziały.

Vive super że zakupy udane.

Mamusia Ty to się masz z tymi pawilonami. Który to już z kolei?

Kankiya jak tam? Decyzja podjęta?

Ja już mam o połowę ciszej w domu;-) Mężowy chlebek piecze. Żyć nie umierać. Szkoda tylko że jutro muszę o 4 rano wstać:-(

Do góry