reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mój zgubił 3 miechy po ślubie :p właśnie w pracy, nie chciał jej brać, (ona trochę za luźna była) a ja się wkurzałam no i jak raz zabrał, tak wrócił bez niej :p

A mi przykro, bo drugiej nie kupi: tzn woli wydać kasę na coś innego :(

Eh, faceci ...

Dzień dobry :)) dzisiaj jestem nietomna

reklama
Ech mój grzecznie nosił ale żeby naprawic moja kasy nie miał..No to teraz nie ma...ale chyba sie wkurze i kupie na allegro takie hipoalergiczne za szalona kwote 18 zł za sztuke :-p bo pewnie tez nie kupi złotej :-(
Gwiazdeczka dzowni i mówi, ze mu łeb chyba urwe...
a ja chyba po 1 pojade z dzieciakami na Mazury...Paweł ma jechać na tydzień do Radomia...To po kiego grzyba mam a w domu siedziec??? A teraz jest jeszcze nocny PKS z Zabrza do Olsztyna więc..Oby tylko kase udało mi się skombinować....Brakuje mi ok.200 zl to tak z 20 par kolczyków hahahaha :-p :-)
ZNALAZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZWONIŁ WLASNIE DO MNIE ;-)

Bodzinka jakby Was z tego Olsztyna poniosło bardziej na Warmię niż na Mazury to daj znać. To nasze rejony :)
Teściowa zabrała mi Igora na spacer wiec mam trochę wolnego, a że mieszkanie wczoraj z Maćkiem posprzątaliśmy to... szoruję piekarnik :) i prania trochę poskładam i powywieszam nowe i jeszcze jedno nastawię :)

Ostatnia edycja:
O rany... Zdrzemnęłam się chwilę i nie wiem, gdzie jestem. Jakby mi ktoś świadomość wykasował... Dobrze, że mam słowacką czekoladę "Studencką", to sobie trochę poziom cukru we krwi podniosę - może pomoże :)

I wracam do roboty. Akcja w książce zaczyna się rozwijać wreszcie ;)

Czterdziesty raz przyniosłam Pucka z kuchni... Nie dociera do niego, że sam NIE MOŻE tam chodzić. A najchętniej to by poszedł do łazienki, ale tam drogę zagradzają drzwi ;) Chyba znudził mu się jego pokój...

Ostatnia edycja:
Asjaa a Ty z Olsztyna???
Słuchajcie wyjazd się kryzstalizuje coraz bardziej...Brakuje mi juz tylko ok. 100-150 ;-) I bez tej kasy dam rade ale będe musiaal się ograniczać..Choć to wies zabita dechami z jednym sklepem więc dam rade jakby co hahahahahahahaaaaa. Ale jakże urokliwa wieś...

reklama
U nas też duchota:/ Przeszedł deszcz i nic się nie zmieniło. Pranie mi nie schnie, ale nic dziwnego przy 70% wilgotności:/

Dla poprawy nastroju delektuję się czekoladowym carte dor :-) mmmmmmm, uwielbiam..........wiem, że jestem na diecie:zawstydzona/y:, ale dzis kupiłam sobie bluzkę w rozm. 38 :-) Zmieściłam się nawet w 36, ale była na styk, a ja wolę jak ciuchy są luźne. No i sobie tak dogadzam w nagrodę;-)

Zapisałam się na jutro do fryzjera na.... zmianę koloru. Marzy mi się coś takiego: Haringtons - short red straight hair styles
Hmmm, rychło wpadałam na pomysł, bo dopiero co odświeżyłam kolor (3 dni temu) :dry:.
Tylko, że po urlopie nie dam rady, więc jutro albo nigdy:-) A mąż namawia:-)

Do góry