reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Hej dziewczyny.

Chwilowo nie mam czasu na pisanie zbyt dużo. To dlatego, że Ela się straszna maruda zrobiła i już własnie znowu mnie kopie, żeby się nią zająć.

Wpadłam tylko na chwilę poprosić was o głosy w konkursie (dostałam się jako ekspert ze streetcomu):
Osiedle LG

Jak tylko znajdę wolną chwilę, to zajrzę, co u was :))

Buźki :*

reklama
Hej
W Krakowie też pogoda pod psem. W drodze do lekarza deszcz, z powrotem dodatkowo porywisty wiatr. No żyć nie umierać normalnie. Ale co zrobić zaczęło się przecież lato w Polsce, nie? ;-)
Miałam dać znać co z młodą po wizycie u lekarza. Czerwone gardło i zapalenie krtani. Na szczęście płuca czyste. Ciekawe gdzie to świństwo się przypałętało :crazy: Leków cała siatka, a mała leży koło mnie, bo znów zaczęła się zapowietrzać i nie chciałam biegać między pokojami non stop, żeby w razie czego ją reanimować. Ciągle stres, jak nie potencjalna śmierć łóżeczkowa to znów takie bezdechy, uff!
Teraz kluska zasnęła a ja wreszcie zjem coś konkretnego, bo na śniadanie przed lekarzem nie miałam nawet czasu.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim!

Spring, Magdzior,
Katowice pasują. Właśnie tu mieszkam. Może w sierpniu, bo lipiec juz się kończy. Gdyby była ładna pogoda mogłybysmy pojechać do parku chorzowskiego. Juz się cieszę! Teraz czekam na przyjaciółki ze studiów. Zapowiada się sympatyczne popołudnie, mimo parszywej aury. Zrobiłam moje popisowe danie ekspresowe: spaghetti z tuńczykiem, mam nadzieje, że będzie smakować. Fajnego popołudnia Wam życzę:-)

Fifronko, głos oddany ;)

Barbra, zdrówka dla Mai!

Młoda już po obiedzie. Marchewkowa z ryżem została wciągnięta raz-dwa. A ja coraz bardziej marzę o czasach, kiedy będę miała krzesełko do karmienia, bo przy leżaczku bujaczku to mi kręgosłup pęknie :baffled:

Fifronko, głos oddany ;)

Barbra, zdrówka dla Mai!

Młoda już po obiedzie. Marchewkowa z ryżem została wciągnięta raz-dwa. A ja coraz bardziej marzę o czasach, kiedy będę miała krzesełko do karmienia, bo przy leżaczku bujaczku to mi kręgosłup pęknie :baffled:

Ja siadam na podłodze przed leżaczkiem i spokojnie się karmimy 9jak nie ma strajku głodowego) i kregosłup nie boli w takiej pozycji

Dzien dobry! u nas też leje:-( i do tego 14 stopni...też nie mam szans na spacer, na gondolkę to można jeszcze folie zarzucić ale za moją Hanulą z wózkiem i parasolem w ręku nie mam szans gonić:no: choć lubi jak deszczyk kapie :-D emek obudził sie w lepszej formie, poszedł niedawno do pracy...Zosiaczek drzemie, Hanka ogląda bajkę, a ja korzystam z chwili:-D dzis na obiad barszczyk i krokiety, no i coś muszę upiec, bo emek się delikatnie domagał jakiegoś ciacha:tak:

Vetka, pabella dzisiaj dam znać kiedy mi pasuje, emek ma nowy grafik i jak będzie mieć chwilę to zadzwoni mi kiedy ma wolne, albo przynajmniej nockę:tak: już mu zaznaczyłam że ma spojrzeć na początek przyszłego tygodnia:tak:
justysia pamiętam pamiętam, napisz coś wiecej o Karolince:tak:
Pinuś nie opuszczaj nas:-p pisz co tam Wikunia znowu fajnego wymyśliła albo tekstem rzuciła, od razu i Tobie się polepszy humor i nam:-D a jak Eryczkowe raczkowanie? ćwiczy dzielnie?
fifronka zagłosowane:-) a jak już coś wygrasz to te trunki Ci jeszcze wypomnimy:-D
barbra to kuruj swoją Majeczkę, szybkiego powrotu do zdrowia:-)
alamiqa miłego plotkowania:-)

Ewi - po porodzie byłam z parę razy ale nie często.
Dlaczego? Jakoś czasu nie było. Mała zawsze na pierwszym miejscu a jak spała albo była spokojna to zawsze coś w domu do roboty było:p Wiadomo chce się żeby było jak najlepiej ale teraz znajduje czas dla siebie więc jestem:)

Patik
- Karolcia rośnie jak na drożdżach, dosłownie:p Wazy już 7 kg i jest długa;P Ale dokładnie nie wiem ile mierzy bo dopiero 2 na kontrole i szczepienie:) Jest kochana:) Już próbuje sama siedzieć:) Zaczęła też już jadać obiadki, zupki i deserki:) Dobrze je toleruje:) I dzisiaj po raz pierwszy przespała całą noc;) Ale wczesniej tez miałam z nią dobrze bo tylko raz w nocy się budziła:) A tak wygląda teraz
jus6643.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry