reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Witajcie Kochane:) Nie wiem czy mnie pamiętacie :p Znalazłam Was na forum :p Wcześniej czasem wchodziłam na bb ale nie zawsze był czas( nie z powodu małej bo Ona jest jak Anioł ).
Dzisiaj miałam wspaniałą noc:) Moja Karola zaskoczyła mnie:p Wieczorem zjadła o 21 i o 21;30 zasnęła:) ...i obudziła się dopiero rano o 5 ;30 ;) Cud:) Przespała cała noc:) A potem jeszcze od 7 do 9 :) KOchana moja Panna:) Zaskakuje mnie codziennie;) Juz też prawie sama siedzi:D Tak ładnie sie rozwija pod każdym względem:)
Jak u Was??

reklama
czesć laseczki

u nas kolejny dzień leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:maskara jakaś nic mi sie nie chce nawet pisać łeb mam kwadratowy!!!!!!!!!!!

pozdrawiam was mamuśki

Wrocławianki
Wbrew zapowiedzą leje- więc nie pozostaje nic jak przełozyć spotkanie:-(.
Zbieram propozycje terminów, miejsce bz. Patik -zapraszamy - włacz sie z propozycjami, który termin Ci pasuje:)
Pozdrawiam

Załamałam się, jak zobaczyłam za oknami deszcz.. Czeka nas dzisiaj trzeci dzień z rzędu bez spaceru :wściekła/y:
Nas nie ma w przyszlym tygodniu we Wrocławiu, więc ja proponuję 1 lub 2 sierpnia

Załamałam się, jak zobaczyłam za oknami deszcz.. Czeka nas dzisiaj trzeci dzień z rzędu bez spaceru :wściekła/y:
Nas nie ma w przyszlym tygodniu we Wrocławiu, więc ja proponuję 1 lub 2 sierpnia

Pamietam, ze wyjeżdzasz, więc w grę wchodzi tygdzień 1-5 sierpnia.
Patik - daj znać kiedy tobie by pasowało?

Patik ja też sie zdecydowałam na to krzesełko. Jak tak polecasz to stwierdziłam że musi być fajne i dobre:) jak Twojej Hani się podobało to moze i mojej podpasuje;)

Justysia a co się działo że Cię tyle nie było? Bo chyba po porodzie nie było Cię ani razu?

Asco mój mąż mieszkał w Dorotowie u kuzyna na takim rancho w lesie;) i studiował tam. Potem życie też rzuciło go na Warszawę:)

Dziewczyny Wrocławianki przykro mi że spotkanie nie wypaliło:( ach ta pogoda... Ale może za to następne będzie w większym gronie jak jeszcze Patik dojedzie!

Witajcie,
u nas też leje i 13 stopni:szok::baffled: Pomimo pogody wyskoczyłam do sklepu na zakupy. Kupiłam małej inną kaszkę ryżową, bo z Bobovity jabłkowa jej nie smakowała (wzięłam z Nestle-malinową). Oprócz tego słoiczki obiadowe z Hippa,gerbera i bobovity. A teraz biorę się za obiad:dziś rybka, młode ziemniaczki i buraczki;-)

Alamiqa też jestem za spotkaniem:-D;-)Katowice mogą być:-)

Pinia no jesteś! :-) Tęsniłam;-)

reklama
Do góry