reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

wika - cześć , staram się uśmiechać o tak :-) jakie tam starania , póki co myślimy czy damy radę przetrwać , ale przeliczam wszystko i może to jest sposób właśnie na przetrwanie , trochę zakręcone wiem , ale tak już jest :-D
Ja to nawet ostatnio na meczu na stadionie byłam , i nawet kibicowalam żeby taki z numerem 77 strzelił gola , bo podobało mi się jak biegał :-D
a euro2012 livastrid będzie w czerwcu o ile dobrze pamiętam :-)

reklama
to moze byc ciekawie, wika:-D

nic szczegolnego podawalam plecak z polki dzieciakowi w autokarze, bus zahamowal, ciezki plecak stoczyl mi sie na ramie i reka wykrecila sie do tylu. A ja zrobilam wielkie oczy wrzasnelam "ja pier***" i sobie nastawilam:laugh2:;-) zawsze miala silne lapy a tu takie cos.

Rozczochrana, zapomniałam Ci napisać, super, ze zajmiesz się listą testujących :)))

KOBIETKI, PROSZE PISAĆ PW DO ROZCZOCHRANEJ Z DATĄ EWENTUALNYCH TESTÓW!!!

Anastazja i co?? strzelił??

Livastrid wielka jesteś z tym nastawianiem, ja bym sie chyba ze strachu posikala:-D:-D

ze strachu to sie posikac mozna jak wyleci, myslisz tylko o tym, by z powrotem byl na miejscu i za wszelka cene robisz wszystko by tak sie stalo;-) porod przy tym to zero dla mnie, nic gorszego w zyciu mnie nie spotkalo:-D

normalnie, jak nie wskoczy to znaczy, ze nienastawiony i trzeba dalej probowac:-D to po prostu sie wie. bol jest taki, ze sobie nastawisz szybciej, niz do lekarza trafisz:-D

a potem to i tak najlepiej jechac sprawdzic czy naczynia i nerwy nie sa uszkodzone, po ciezkiej kontuzji czy kosc nie jest zlamana itd.

Lelcia pewnie widziala takie przypadki.

wiesz wika wolalabym miec caly staw:-D uwazaj na swoje, bo to dramat;-):blink:

napisz potem jak maly zachowywal sie u fryzjera

Właśnie dzwoniłam do fryzjerki, bo miałam jechać na 15.00 a tu Igor spi:szok: no a ona potem nie może, bo do wieczora ma już klientki na farby, wiec pojedziemy dopiero w poniedziałek:-(

reklama
Do góry