reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszqo zdrówka, czekamy tu na Ciebie.

Marzycielko niezłe zakupy! Jak ci poszło z filizofii, ja mam z tego mgr ;P

Dobranoc!

Chyba żartujesz:szok:??
Jak ja nie znoszę filozofii:wściekła/y::-D:-D:-D
Zaliczony.

A słyszałyście o promocji w Deichman?
Już się nie mogę doczekać pensji :-D:-D
A mój M.był dzisiaj na rozmowie i poszło mu bardzo dobrze teraz czekamy na odpowiedź mamy nadzieję już ostatnią aczkolwiek pozytywną.
W Środę i w Piątek ma jeszcze dwie inne rozmowy :tak:

A ja mam tyle energi do działania odkąd pracuję i jestem taka szczęśliwa:-)
Wiedziałam , że Warszawa to jest to .

reklama
Kokusiu uwierz mi dla mnie gorszym koszmarem byłaby kolejna ciąża po tym co przeszłam z chorobami Bianki:no:,może z innym partnerem łatwiej byłoby mi to przejść i az tak bym nie panikowała:zawstydzona/y: a kiedy masz egzamin,że juz masz stresa???
Madzieńko a gdzie fotki z nowymi grzywkami:-)
Zanplo ja te ubolewam nad tym, ze przedszkola nie są czynne cały rok, chociaż Bianka do żadnego sie nie dostała, ale tak na zaś myślę co z nią zrobię:-D
Kanusiu buziaczki dla Was, widzę radość w oczkach i mam nadzieję, że juz lepiej;-)
Marzycielko gratulacje za zaliczenie i za pomyslną rozmowe męzusia w spr pracy, trzymam kciuki aby ułozyło się po Waszej myśli a jak zdrówko męża, juz mu lepiej?aa i zadzroszczę tej enrgii po pracy, ja nie pracuję i zyję chwilą jak Bianka dostanie sie cudem we wrześniu do przedszkola to też pójdę do ludzi:-):-) a co za promocja w Deichman??:szok::-)

u nas dzionek nawet spokojnie zleciał, Bianka w miarę grzeczna była:tak:ide zaraz myju po ćwiczonkach i do wyrka, spokojnej nocy laseczki

Witam z kawką.
U nas kolejny śliczny dzień się zapowiada.

Dziewczyny czekam na kolejne zlecenia moderatorskie, bo jak na razie niewiele mam z wami roboty!!!

witam u nas sloneczko zaczyna swiecici wiec zbieramy sie na spacerek.

zapominajko tak ci się nudzi?? hahhah ok ja mam propozycje aby zaktualizowac liste z osobami ktore maja dostep do zamkniętego dzialu:) widze ze nadal jest ta od cyprysiowej ktora jest juz nieaktualna:)

dzien dobry z kawka
jakas zamulona wstalam, ale w nocy nie moglam spac, dopiero o 2.00 usnelam, to o 3.00 mnie Karolina swoim kaszlem obudzila, wiec mul jestem dzis:-)
milego dzionka

reklama
Do góry