Kasiulem
Fanka BB :)
No ja właśnie tak trafiłam, że byłam sama na porodówce, także prawie jak w prywatnej kliniceW sumie wszystko zależy na kogo trafisz, a może być tak, że będziesz sama na porodówce i będą wszyscy "tylko dla Ciebie"![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja właśnie tak trafiłam, że byłam sama na porodówce, także prawie jak w prywatnej kliniceW sumie wszystko zależy na kogo trafisz, a może być tak, że będziesz sama na porodówce i będą wszyscy "tylko dla Ciebie"![]()
moja mama i babcia strasznie się męczyły rodząc pierwsze dziecko. Dosłownie po 2 dni

niesiaaa termin mam na 31 sierpnia, a ostatnio z USG wyszło, że 17 sierpnia.. w sumie byłoby fajnie.. równo miesiąc po moich urodzinach
No z tym zmieszczeniem się do szpitalnej szafki mnie zmartwiłaś. Faktycznie będzie kłopot, ale czy to nasza wina, że każą zabierać ze sobą tyle rzeczy?