reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pisałyście ostatnio o przedszkolu...powiem wam że mnie już brzuch boli na samą myśl że za miesiąc mam Zuzę zostawić w przedszkolu na pół dnia:( Mega stres!

U mnie identycznie :zawstydzona/y::-(, dobrze, że póki co zostaję w domu, bo gdybym miała iśc do pracy też od września, to był chyba w tej pracy nie wyrobiła psychicznie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nio z tym praniem to u mnie podobnie:(
Agacia gdzies ty byla jak cie nie bylo??:) a wracasz od wrzesnia do pracy??

Nie:):) Będę myśleć nad czymś własnym:)
U mnie identycznie :zawstydzona/y::-(, dobrze, że póki co zostaję w domu, bo gdybym miała iśc do pracy też od września, to był chyba w tej pracy nie wyrobiła psychicznie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja chyba też:)

Poza tym muszę mieć chwilę czasu dla siebie po tych dwóch latach;););)

Hmm to chyba ja jestem tylko inna bo prasuję wszystko oprocz bielizny, pościeli i ręczników, ale jakoś drażni mnie jak nie wyprasuję :-D.
Przywieźliśmy wczoraj mamę i posiedzi z Mają przez tydzień, później ja mam tydzień urlopu, i następne 2 tygodnie mama znow do nas :-). Mam nadzieję, że Majka Jej nie zamęczy. Upolowałam w Biedronce ciastoline, same kolory bez zestawu ale takie duuuze pudełeczka i tylko 17 zł, 6 albo 8 kolorów.

Dzieki Edee!!!
Fajny :D

Agatkas a nad czym myślisz?
Ja też we wrześniu zamierzam oddać się błogiemu lenistwu :D Choć pewnie więcej będzie stresu niż odpoczynku.

reklama
Do góry