reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Dziunka oj szkoda Twojej tesciowej nameczy sie kobieta ajjjj :((((((

martolinka jeszcze mam dużo rosolku :)))

Moje maleństwo padło dzisiaj szybciutko, juz o 19 wyszedl do lozeczka , ja prasowalam, a on ogladal ksiazeczki, bawil sie z misiami, potem wlaczylam mu "martę" hihihihi przed 20 wyszedl na siku, umylam go w locie pod pache trzymajac i poszedl spac o swojej ulubionej godzninie 20.1o
Meza nie mam wiec chyba pojde odespac dzisiejsza nocke z mężem i sikajacym synkiem ;-)

reklama
Dziunka, wczoraj jak pytałam Kasię to mówiła, ze z nią nie gadała, może dzisiaj ale na razie to jest jeszcze w pracy. Cleo miala do mnie jutro przyjechac ale od soboty się nie odzywa i nawet nie wiem o której mam na pociag wyjść. Ale to tam malo ważne, bo i rano moze dac znać, ale niepokoję się, że nie reaguje na "zaczepki" kontaktowe i tyle dni nic nie pisala.

Ania - upsss. ja z tych kraczących, ale ... bez przesady aż taką zołzą i czarownicą nie jestem, zdrowia kochana, mleko z miodkiem polecam, amol na szyję, podczas kaszlu trzymanie się za brzuch:wściekła/y: wrrrrrr
Dziunka - zdrowia dla teściowej, mam nadzieję, że zwalczy tego skorupiaka. Dla WAS sił.
Kikolek - gdybym to wcześniej przeczytała bym do Cleo napisała sms-ka....
Moje panny śpią, ja też sobie zasnęłam..

Hej lasencje!

Asia już je śniadanko - nie wiem czy to dobrze, ale nie daję jej białego chleba, ale orkiszowe, razowe itp. Biały chleb to raczej zapychacz? Czy w ogóle chleb?

Julia jeszcze śpi, jak tylko wstanie i zje to uderzamy na Sssssoooopppppoooottttt:-D

Jeszcze niedawno myślałam że 6 rano to środek nocy, a teraz sama wstaję o 6, ogarniam domek, robię śniadanko i potem dziewczynki się budzą. Dzień mam o wiele dłuższy, ale czasem też bardziej nudny:cool:

oj dziunka to ja mam tam samo, dzien o wiele dłuższy ale czasem i nuda dłuższa. Co do chleba to jednak jest różnica. A widzisz coś juz w wadze Asi? Czy jeszcze za mało czasu? Ja tam mojemu daje wszystko co chce i jak leci :zawstydzona/y: bo jemu raczej zbyt duża waga nie grozi. Mniej wiecej w porywach ma 13 kg na okolo 90 cm wzrostu wiec dość OK. Nie jest chudy ani gruby. Aha a co tam z badaniami histo. Twojego guzka? Mniemam ze wsio OK skoro sie nie "żalisz".

Ania zdrowiej.
Dziunka jest nie wesoło. Mimo wszystko zdrowia dla teściowej a przede wszystkim dużo siły.
U nas słoneczko a ja znów umieram z bólu głowy.Czy któraś z Was ma migreny albo po prostu jakieś silne bóle głowy? Już nie wiem co brać. Od ketonalu mam zniszczony żołądek a poza tym boję się brać na wypadek gdybym była w ciąży.Lekarze dają mi jakieś leki które na mnie nie działają.RATUNKU!!!

Ostatnia edycja:
Dziunka - ano długi dzień przed Tobą...;-) co do chleba najgorsze białe pieczywo, najlepsze pełnoziarniste,,, słonecznikowe też ma jakieś dodatkowe tłuszcze... Poza tym bułki na mnie działają tucząco, bardziej niż biały chleb
Mama - jak chce Marcel to jassne, że można dawać to co chce.
Gosiulek - a może pójdź do jakiegoś lekarza? Jak to migrena to może jakieś kroplówy dadzą, które pomogą. Jakaś poradnia leczenia bólu?
Od czasu, gdy wywaliliśmy smoczek Goni mam przespane nocki... oby tak dalej albo to tak się zbiegło.;-) Słonko świeci, a ja siedzę w pracy... ale już w piątek urlopik!!

Anawawka leczyłam się.Nic nie dało.Nie znają przyczyny i chodzą po omacku.Nie mam z kim małego zostawić a on znosi podróż jak znosi a wybrałabym się do Lublina chociaż włąsnie do jakiejś poradnii leczenia bólu.
Jak to zrobiłaś że Gonia nie chce smoczka? Kurcze ja nie mogę.

reklama
Do góry