reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka zdrowia dla tesciowej!

a ja Was nadrobilam, po tygodniu byla masakra...........
odpoczelismy, chociaz upalu nie bylo, tomi jednak wyszalal sie w piachu i w wodzie, dzis mu przykro bylo, jak czekal z wiaderkiem i nie moglismy isc na plaze :( poszlismy za to na basen,plywal dzis "sam" jedynie z kolkiem :-)

Dziunka, Martolinka milo bylo Was poznac, chociaz krotko..... chociaz w sumie co za problem teraz, wsiadam z tomim w pociag i lece na kawe do Wejherowa ;-) bezposredni mam ;-)

pozdrowionka!

Witajcie:tak:
M zaraz powinien wrócić z mlodym z placu zabaw . Miał chęc isc to niech przegoni synka zeby ładnie zasnął;-)
Synek wciągnął u Etny 2 miski rosołu a potem klopsiki z ziemniakami. Dziś apetyt miał za dwóch:tak:

Ostatnio mowa była o kreatywnych zabawach. Cóż robić z marudzącym dzieckiem w korku? Otóż udawaliśmy odgłosy towarzyszace wymiotom:-Dwybaczcie za dosłownośc , ale ubaw był po pachy . Ot takie nasze edukacyjne zabawy:-D

hej :)
kurde ale u nas bylo goraco caly dzien, masakra:/ a teraz mega duchota:tak:

Kube wlasnie polozylam ale slysze jeszcze jakies spiewy:-D
maz w pracy ale wraca kolo 1, 2 w nocy wiec spoko:tak:
jutro jade do Klaudzi ;) nie moge sie doczekac bo w domu mega nuda.
Mam nadzieje, ze chlopcy sie ladnie pobawia:-)

martolinka widze, ze Antek ma apetyt jak moj Kuba ;) dzisiaj dwie miseczki ogorkowej:tak: a po dwoch godzinach rybka z frytkami i fasolka szparagowa:szok: az sie mu uszy trzesly:-D

Polaa mój uwielbia szczególnie zupy kwaśne - ogórkowa i kapuśniak (najlepiej dziadka) to może jeść tonami. Zauważyłam , ze czasem nie ma apetytu , ale nie zmuszam go , nie namawiam i z czasem mija. Ostatnio zlizuje tylko to co jest na chlebie a reszty nie rusza.
Udanego spotkania :tak:
AniSM życze zdrówka!!!!!!!!!

Dziunka, Martolinka milo bylo Was poznac, chociaz krotko..... chociaz w sumie co za problem teraz, wsiadam z tomim w pociag i lece na kawe do Wejherowa ;-) bezposredni mam ;-)

pozdrowionka!

No to kiedy będziesz? Poważnie pytam?

Dziunka zdrówka dla teścowej!

Czy ktos w ostatnich dniach gadał z Cleo????? Nie mogę sięz nią skontaktować cały dzień.

Kurcze, nie przerażaj mnie. Bo kto ma mieć kontakt jak nie Ty? A Kasiula? Jejku, mam nadzieję że wszystko w porzadku....

Agrafka gdzie kupujesz te jaśki?

Julia wróciła z wycieczki i tak jak myślałam była w Parku Dinozaurów. Super, w tym roku mam to z głowy;-):-D z aquaparkiem czekamy na tatę, bo ja sama nie ogarnę dwójki, a godzina na basenie to za mało dla Julki, za to w sam raz dla Asi. Czekam więc na wsparcie.

Powoli kompletuję wyprawki dla dziewczyn, dla Asi już tylko muszę zakupić bidon do przedszkola. I nie wiem jaki...

reklama
martolinka Kuba to samo:tak: kwasne uwielbia a ogorki moglby jesc na kilogramy:-) tez ma takie okresy, ze apetyt mu nie dopisuje, wczesniej sie przejmowalam ale teraz nie wmuszam w Niego. Po dwoch, trzech dniach mu przechodzi:tak: teraz to zupki goruja ;) drugie dania roznie je ale tez nienajgorzej.

Do góry