reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ja planuje więcej tak nie robić jak w ubiegłym cyklu, niestety nadal cały czas żyję nadzieją, ze może tym razem się uda. Mam nadzieje, ze rodzinny wypad mnie wyluzuje. Owulację mam 15 i może spontan dobrze zadziałaJa dlatego wole nie wkręcać sobie że jestem w ciążysprawdzam tylko czy @ przyszła czy nie
![]()
kasia.natka
witam się w ten piękny dzień :-)
no jak to...za( . )( . ) na moje smutkiA niby za co?![]()
dagne
Dzień dobry
wstałam dziś o 10.30!!!
aaale się wyspałam 
I zaraz po śniadanku położyłam się i włączam bb a tu łaskotki w brzuszku
Ael, mnie się włącza czasem na osobnej stronie i też nie wiem od czego to zależy ;p
Dziewczyny co do objawów jakichkolwiek, to nie napalajcie się przed datą @, wiem łatwo mówić, ale uwierzcie, ja zaskoczyłam w 3, w 1 myślałam że za pierwszym się uda, w końcu tyle ludzi "wpada" nawet nie wiedząc, więc to chyba łatwe (o ja głupia!;p). Jak przyszła @ zalogowałam się na bb (czyli chyba luty). Druga próba z Wami, miałam wszelkie objawy na fasolkę, podniecałam się na forum i co?? nic i wielkie rozczarowanie. Za to 3 cykl był prze-zemnie na starcie wykluczony, bo od początku miałam problem z pęcherzem, poszłam do lekarza, miałam antybiotyk i stwierdziłam, że nic z tego, bo przy zbliżeniach piecze... ale... widocznie jedno uniesienie i pyk- bez stresu, czy się uda, czy nie... i nadchodził dzień sądnej @, brzuch bolał mnie już 2 dni przed, posmutniał mąż, posmutniałam ja jak usłyszałam, że chciał mieć prezent na urodziny (30 kwiecień- a data małpy 27). I ja głupia nie mówiąc mu kupiłam testy- 2- i dzień przed @ zrobiłam testa- i jest blachocha! od razu na forum! na drugi dzień mocniejsza! cieszyłam się niemiłosiernie
a mąż na urodziny dostał pudełko z paputkami i smoczkiem 
Reasumując- każdemu jest coś pisane... na pewno i Wy doczekacie się wielkiego szczęścia jakim jest mała Fasolka
A ja po długiej epopei (zanudziłam Was na bank) wysyłam fluidy:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I zaraz po śniadanku położyłam się i włączam bb a tu łaskotki w brzuszku
Ael, mnie się włącza czasem na osobnej stronie i też nie wiem od czego to zależy ;p
Dziewczyny co do objawów jakichkolwiek, to nie napalajcie się przed datą @, wiem łatwo mówić, ale uwierzcie, ja zaskoczyłam w 3, w 1 myślałam że za pierwszym się uda, w końcu tyle ludzi "wpada" nawet nie wiedząc, więc to chyba łatwe (o ja głupia!;p). Jak przyszła @ zalogowałam się na bb (czyli chyba luty). Druga próba z Wami, miałam wszelkie objawy na fasolkę, podniecałam się na forum i co?? nic i wielkie rozczarowanie. Za to 3 cykl był prze-zemnie na starcie wykluczony, bo od początku miałam problem z pęcherzem, poszłam do lekarza, miałam antybiotyk i stwierdziłam, że nic z tego, bo przy zbliżeniach piecze... ale... widocznie jedno uniesienie i pyk- bez stresu, czy się uda, czy nie... i nadchodził dzień sądnej @, brzuch bolał mnie już 2 dni przed, posmutniał mąż, posmutniałam ja jak usłyszałam, że chciał mieć prezent na urodziny (30 kwiecień- a data małpy 27). I ja głupia nie mówiąc mu kupiłam testy- 2- i dzień przed @ zrobiłam testa- i jest blachocha! od razu na forum! na drugi dzień mocniejsza! cieszyłam się niemiłosiernie
Reasumując- każdemu jest coś pisane... na pewno i Wy doczekacie się wielkiego szczęścia jakim jest mała Fasolka
A ja po długiej epopei (zanudziłam Was na bank) wysyłam fluidy:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ooollcciiaaa
kurczę jak nie teraz to w następnym cyklu
, Ciesze się w sumie że zaczęliśmy się starać bo nie wiadomo ile nam to zajmie a mój już by chciał bo ćwierć wieku na karku a tu dziecka nie ma 
<łapię fluidki> :*Dziękuje dagne
Ostatnia edycja:
Mam nadzieje, ze rodzinny wypad mnie wyluzuje. Owulację mam 15 i może spontan dobrze zadziała![]()
Tak najlepiej będzie, wiesz wakacje, luz, słoneczko, fajna atmosfera, a w noce gorące

no jak to...za( . )( . ) na moje smutki
A za moje bolące cyce XD No na razie może wam się do czegoś przydać bo jak mały się pojawi to zapomnijcie
zafasolkujęodzaraz
a ja się prawie popłakałam z wzruszeniaA ja po długiej epopei (zanudziłam Was na bank) wysyłam fluidy:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
uuuu my ćwierć wieku to mieliśmy trzy lata temukurczę jak nie teraz to w następnym cyklu, Ciesze się w sumie że zaczęliśmy się starać bo nie wiadomo ile nam to zajmie a mój już by chciał bo ćwierć wieku na karku a tu dziecka nie ma
dagne
Zafasolkuję, o widzę, że miesiąc temu rocznica była
ja się zastanawiam, jaki prezent sprawić mojemu na rocznicę
do 18 września jeszcze trochę jest, ale w sumie nie za dużo 
zafasolkujęodzaraz
No ja nic nie polecę, bo my nie robimy sobie prezentów na takie rocznicowe okazje, zazwyczaj idziemy na kolację jakiś spacer nic nadzwyczajengoZafasolkuję, o widzę, że miesiąc temu rocznica byłaja się zastanawiam, jaki prezent sprawić mojemu na rocznicę
do 18 września jeszcze trochę jest, ale w sumie nie za dużo
![]()
reklama
dagne
Ja też nie lubię prezentów na takie okazje (bo co innego urodziny), ale na 1 rocznicę to pomyślałam, że fajnie by było
no i myślę...
matko ale się wciągnęłam ostatnio w oglądanie serialu: "Siostra Jackie", w tv leciał chyba 1 sezon, a ja już jestem w połowie 3 hehe
matko ale się wciągnęłam ostatnio w oglądanie serialu: "Siostra Jackie", w tv leciał chyba 1 sezon, a ja już jestem w połowie 3 hehe
Podziel się: