reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Martolinka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurde już sobioe wyobrażam jak się cieszysz hip hip huraaaaaaaaaaaa:-)
Rośnij Kruszyneczko !!!!

robię tort....:-D

reklama
oj dziunka to ja mam tam samo, dzien o wiele dłuższy ale czasem i nuda dłuższa. Co do chleba to jednak jest różnica. A widzisz coś juz w wadze Asi? Czy jeszcze za mało czasu? Ja tam mojemu daje wszystko co chce i jak leci :zawstydzona/y: bo jemu raczej zbyt duża waga nie grozi. Mniej wiecej w porywach ma 13 kg na okolo 90 cm wzrostu wiec dość OK. Nie jest chudy ani gruby. Aha a co tam z badaniami histo. Twojego guzka? Mniemam ze wsio OK skoro sie nie "żalisz".

Pisałam że wynik ok:tak:

A co do Asi to widać , ze już tak mocno nie przybiera:tak:

Ania zdrowiej.
Dziunka jest nie wesoło. Mimo wszystko zdrowia dla teściowej a przede wszystkim dużo siły.
U nas słoneczko a ja znów umieram z bólu głowy.Czy któraś z Was ma migreny albo po prostu jakieś silne bóle głowy? Już nie wiem co brać. Od ketonalu mam zniszczony żołądek a poza tym boję się brać na wypadek gdybym była w ciąży.Lekarze dają mi jakieś leki które na mnie nie działają.RATUNKU!!!

A badałaś wzrok? A poziom hormonów tarczycy?

Dziunka - ano długi dzień przed Tobą...;-) co do chleba najgorsze białe pieczywo, najlepsze pełnoziarniste,,, słonecznikowe też ma jakieś dodatkowe tłuszcze... Poza tym bułki na mnie działają tucząco, bardziej niż biały chleb
Mama - jak chce Marcel to jassne, że można dawać to co chce.
Gosiulek - a może pójdź do jakiegoś lekarza? Jak to migrena to może jakieś kroplówy dadzą, które pomogą. Jakaś poradnia leczenia bólu?
Od czasu, gdy wywaliliśmy smoczek Goni mam przespane nocki... oby tak dalej albo to tak się zbiegło.;-) Słonko świeci, a ja siedzę w pracy... ale już w piątek urlopik!!

Gratuluję przespanych nocek!

hej
anawawka po prostu zbieg okoliczności ;) -czarownico :p hehhe (żarcik)
Gosiulek słyszałam że botoks świetnie leczy migreny ale domyślam się że raczej nie skorzystasz ;) ,najlepiej żeby lekarz ci doradził ,bo może jakieś czopki albo plastry p/bólowe
u nas z reguły chleb z ziarnami ,najczęściej sezam albo słonecznik (tylko że my jemy norweski chleb i on jest zupełnie inny od tutejszego) czasem pieczemy własny ale Kuba go nie chce jeść i wtedy kupuje bułkę i kroję na kromki

dzisiaj zrobiliśmy wielkie sprzątanie bo za dużo pierdół mamy i tylko kurz zbierają niestety a sprzątać nie ma kto ,teraz jeszcze tylko trzeba trochę ciuchów powywalać , ale jak to widzę to bym mogła odzież na wage otworzyć ,tyle tego jest

To jak masz za dużo tych ciuchów to przyślij mi:-p

hej

nie wiem co napisać..ogolnie mam doła :-(
z pracą mi nie wypaliło,na imprezie w klubie bawiłam się beznadziejnie,moja kolezanka wkleiła najgorsze zdjęcie jakie chyba posiadam

mialam zacząć robic tort i nie wiem czy zacznę:-(
żadych chęi do życia nic:-(

Igi wczoraj miał drzmkę od 15 do 20 zasnął potem po 23...dziś o 6:30 na nogach wyspany ...

ide Was ciuteńkie poczytać

Oj, głowa do góry! Będzie dobrze! Czemu się źle bawiłaś?

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Marta szybko Wam poszło
;-)

GRATULACJĘ DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ
:-)

oblejemy za niedługo (z dziunką i etną ;-))

ja się właśnie pakuję i końca nie widzę :-( swoją drogą nienawidzę się pakować brrrrrrrr

dziewczyny jeszcze takie głupie pytanie... czy na dworcu głównym w Gdyni jest winda?? bo ja sobie z wózkiem i walizką nie poradzę po schodach ... :-(

No, kiedy będziesz bo ja czekam:-)

Marta Tobie już gratulowałam;-)

Dziś spędziłyśmy fajny dzień u Marty, a jutro Marta przyjeżdża do mnie:tak: opijemy bezalkoholowym tę cudowną nowinę;-)

Witajcie:-)

MARTA Ogromne i szczere Gratulacje:tak:;-)

cieszę sie razem z Tobą:)

ja dzisiaj spedzilam caly dzien u Klaudzi,narobilam tyle zdjec, chlopaki gonili na golasa po ogrodku, pogoda swietna, itp. wrocilismy, moje dziecko wzielo doslownie na 30 sekund aparat do reki (nie wiedzialam nawet kiedy wyciagnal z torby) i jeden przycisk i nie mam zadnej fotki:-:)wściekła/y: ale sie zdenerwowalam, dobrze ze wczoraj chociaz reszte zgralam na kompa ale dzisiejsze zdjecia byly swietne:( ach...mieli 8miesieczną koleżankę:-)

Gosiulek wspolczuje takich bolow glowy :(
moja mame tez czesto bolala glowa, brala tak jak Ty ketonal, nie wiem w sumie jak jest teraz ale bedac u nas nie narzekala na bol. Mnie glowa boli rzadko, za to ucho, ach szkoda gadac nawet:wściekła/y:

Wiadomość roku!!!!!

Martuś jeszcze raz bardzo, bardzo gratuluje!!!!

15870_raw_8994_0_8994_1.jpg

reklama
Moje tak były zmęczone, że padły już o 20:10, a ja złożyłam pranie, włożyłam do szafy, delikatnie ścięłam trawkę na ogródku, pojadłam winogron z krzaka..
Martolinka - tak mnie ucieszyłaś tą wiadomością, że dzisiejszy P poszedł w łeb i właśnie się nażeram cukierkami , a zaraz zalkoholizuję się na Waszą cześć:-D

Do góry