reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
tab mowisz o tych z fisher prica tak?mowisz ze jeszcze go nie interesuja?

Tak, te z FP. Dostał w prezencie i na razie je olewa. Myślę, że może jak będzie już siedział to się nimi prędzej pobawi. Ale każde dziecko jest inne i może akurat mojemu nie pasują teraz te klocki, bo ogólnie to bardzo fajne są :)

Madziadk te z fisher pricea są fajne ale tak jak tab pisze, że na razie dzieci moga się nimi nie interesować, ja pamiętam, ze mój siostrzeniec bawił się nimi jak już siedział ale długo się nimi bawił.

reklama
Do góry