gosiulek73
mama K&K&A
Pola słodziutki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martolinka nie dziwie sie, ze spac nie moglas;-) a Antek juz wie, ze bedzie mial braciszka lub siostrzyczke??![]()
ja dzisiaj spedzilam caly dzien u Klaudzi,narobilam tyle zdjec, chlopaki gonili na golasa po ogrodku, pogoda swietna, itp. wrocilismy, moje dziecko wzielo doslownie na 30 sekund aparat do reki (nie wiedzialam nawet kiedy wyciagnal z torby) i jeden przycisk i nie mam zadnej fotki:-wściekła/y: ale sie zdenerwowalam, dobrze ze wczoraj chociaz reszte zgralam na kompa ale dzisiejsze zdjecia byly swietne
ach...mieli 8miesieczną koleżankę:-)
stwierdzłam, ze maz to rzecz nabyta, a dzeci są moje na całe zycie, kto ma mnie kochac jak nie one? a facet zawsze może spadac na bambus, także trzeba naprodukować dzieci ile się da :d
edit.
Oczywiscie nie zjadl calego tego chleba
nie wiem czy sie dobrze wyrazilam hehehe.
Ale 2-3 kromki to byly na pewno![]()
Kochana, z każdego aparatu przeważnie da się zdjęcia odzyskać. Jest do tego specjalny program, bliżej Ci nie pomogę, ale mój brat to często robi. Nie wszystkie zdjęcia się da, czasem tylko fotka do połowy, ale większość fotek masz
Mama to Ci powiem, ze takim podobnym typem faceta jest mój ojczym. Co prawda uwielbia sprzątać, bo to pedant, ale przy dziecku NIC, tak samo jak nic w domu nie naprawi, nie skosi trawy etc. Do czasu aż miesiąc temu zostali bez opieki nad młodym, a mama MUSIAŁA do pracy i nagle się okazało że i przebierze i przewinie, da jeść, pićmusiał się przełamać po prostu, bał się że zrobi młodemu krzywdę, że ten zakrztusi się przy nim itd. A jeśli chodzi o ten zły wzór, to tak niestety jest ze dzieci powtarzają błędy rodziców- nawet jak nie chcą, i tak np. mam koleżankę, córkę niepijącej już matki, która sama wpadła w to samo. Nie, ze jakiś element z najniższego szczebla społeczeństwa - normalna studentka, b.fajna dziewczyna, a okazało się że ma problem... na szczęście kilka wizyt w AA i teraz jest szczęśliwą żoną i matką
A ja się nie zgodzę, bo dzieci odchodzą, chociaż nie wiem jak ich nie wychowasz, a potem zostajesz sama...a to już nas czeka za jakieś 20 lat...dlatego warto pielęgnować związek, no albo zmienić facetaja tak zrobiłam jakiś czas temu i nie narzekam
![]()
Ula ja to się nie mogę nadziwić jak Wy żyjecie nie śpiąc ze sobą...my tego sobie nie wyobrażamy. I nie chodzi o seks, bo ten można uprawiać nawet na pralce;-) ale o tą bliskość... i zawsze tak mieliśmy, papużki nierozłączki więc pewnie dlatego tak ciężko przechodzimy to rozstanie na kilka tygodni.
Haha, fajnie wygląda
CLEO STO LAT!!!
Co do grupy krwi patrzałyście w wypis ze szpitala??
U nas był konflikt i zarówno Asia jak i Julia mają oznaczoną grupę, ALE grupa krwi, a dokładniej antygen może się zmienić - np. przy przeszczepach, transfuzjach - są to rzadkie przypadki ale są, również oznaczenie ze szpitala może być błędne, bo krew dziecka może być jeszcze pomieszana z krwią matki. Dlatego i tak czeka nas oznaczenie
Mi o mały włos teraz chcieli przez zabiegiem jeszcze raz badać, bo miałam przetaczaną krew, ale okazało się że za małą ilość (4j.).
I co u Was laski??? Asia przespała dziś całą noc, o 22 tylko Julka ją obudziła, więc wysadziłam i .... młoda zasnęła na nocnikuwięcej na akrobacjach...
Dziś znowu piękna pogoda i nie mam pojęcia co robić....może nad jeziorko....
Marta Wam nie napisała że wczoraj nad jeziorem było małżeństwo z wnuczką (?), chociaż nie, bo mała mówiła "ciociu"... w każdym razie kobieta miała taką figurę, jakiej brakuje nawet młodym dziewczynompiersi już trochę obwisłe ale nie bardziej od moich
tylko po dłoniach można było poznać jej wiek. Ach jakie pośladki, super!