reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

BISHOPKA a no to sie niedlugo rozpakujesz, tylko pochodz dzis!!!DOMINIC super waga DOminisia, fajne newsy! no poza tym o niedociaglosiach Twego gina...wrrrrrrrrrrrrrrrrrrbuu przedszkole do mnie zadzwonilo i powiedzialo ze mam nie przychodzic bo jest tylko 5 dzieci na ta wycieczke dzis i przedszkolanka nie potrzebuje mojej pomocy....

reklama
Był seksik, ale to jest przereklamowane :-D
Co do seksu po cc to lekarze zalecaja po zakonczeniu połogu, czyli po 6 tygodniach, ale jęsli blizna Cię nie ciągnie, nie masz oporów, to myslę, ze 3 tygodnie po, to jest dobry czas :-D uważaj tylko, bo teraz jestes płodna :-D
susumali, niedługo powiadasz?, trzymam cie za słowo, a jak nie to zobaczysz :-D:-D

Susumali zapraszam do mnie, podłogi do mycia, kartony do rozpakowania, okna też można by już machnąć;-) A poważnie to lipa, już się nastawiłaś na wypad z przedszkolakami.

A seksik był?;-)

Ile po cc mam się powstrzymywać od rzucenia się na mojego faceta?:-)
Najlepiej wsytrzymac sie do końca pologu czyli te 6 tyg, ale jesli masz duza ochote to mozna i wczesniej, ale wtedy zalecalabym uzycie prezerwatywy, niestety sperma jako zmieniajaca odczyn w pochwie jest wrotami do roznego rodzaju zakazen w czasie pologu, a nieobkurczona macica jest niestety podatna na rozne zapalenia i zakazenia dlatego tak mowia o wstrzymywaniu sie te 6 tyg

Cześć Dziewczyny!!!:))

Ale tu cisza!!!!
Ja miałam dzisiaj najgorszą noc od początku ciąży i to nie przez ciąże, a przez zęba!!!siedziałam pól nocy w kuchni :( prawie płakałam z bólu :((po raz pierwszy ciesze sie, ze ide do dentysty, mam o 11:30 umowiona wizyte,

Marcelina temat dentysty byl juz poruszany jakis czas temu, cos mi swita, ale nie do konca, mozne leczyc zeby pod znieczuleniem w ciazy??? w ogole to nie wiem czy beda chcieli to leczyc, bo to osemka jest :/

Biedroneczka super Cie widziec! tez pytalam jakis czas gdzie jestes!:) u Was w szpitalu tez pytają kobiety rodzące kiedy czuły pierwsze ruchy? i jaka teoria co do tego???:))

dominic super wiesci!!! zycze Wam, zebyscie w nastepnym tygodniu juz byli w domku razem!!!!

no Dziewczynki rozpakowywać się!!!!:)))

Ja jak mi powiedziała jakiś czas temu gin, że mam rozwarcie byłam pewna, że urodzę wcześniej, a tutaj termin wyznaczonego porodu sie zbliza, a ja brzuch wysoko, zero czopa, skurcze raz dziennie moze :p bylam pewna, ze do takiego tygodnia to nie wytrzymam!!!:)

no i do Szczecina w sumie tez na piechotke moglabym zajsc he he DOMINIC

co do sexu ja bym poczekala...

ech trzeba czyms sie zajac, chyba pojde na zakupki kosmetyczne plus srodki czystosci a potem sobie wloski farbne..?

A85 wspolczuje bolu zeba i powodzenia u dentysty dzis!

A85 można znieczulać w ciąży, ja pod znieczuleniem miejscowym miałam 2 zabiegi cieśni. Przy jednym obecny był nawet ginekolog i potwierdził, że jest to nieszkodliwe dla płodu. Powodzenia u dentysty.

Pamiętacie moich zarąbistych sąsiadów bliźniaków? Wg przewidywań wszystkich dają się nam we znaki. Jeden z nich notorycznie parkuje na moim miejscu parkingowym i w nosie ma, że zwracam mu uwagę. Więc wczoraj zakupiłam blokadę parkingową. A noc sąsiedzi w klatce obok mieli dzięki nim pierwszorzędną. Ich goście zorganizowali sobie randkę na klatce łącznie z seksikiem. Cdn ... (zapewne).

Cześć kobietki :-)
Nie miałam czasu aby zajrzeć do Was przez kilka dni ,nowa sytuacja i trzeba sobie życie troszkę przeorganizować .
U nas wszystko ok.Wczoraj byliśmy z Krystiano na pierwszym spacerku spał jak suseł 2,5 godziny.Wózek spisuje się rewelacyjnie-dosłownie płynie po chodnikach -bajka!!!!.Krystiano miał wczoraj ważenie w przychodni i pierwwsze spotkanie z lekarzem.Urodził się z wagą 3800 po wyjściu ze szpitalamiał 3670 wczoraj miał już 4kg.Rośnie w oczach ,jest przesłodki ale wkość już potrafi dać jak np. nie chce mu się w nocy spać ale ogólnie dajemy radę-dobry korektor pod oczy i można się pokazać ludziom :-D
Córcia dużo pomaga ,mąż ma urlop więc też się dwoi i troi .
Dziewczynki życzę Wam wszystkim nierozpakowanym jeszcze szybkiego bezbolesnego porodu i pięknych zdrowych bobasków,a wszystkim rozpakowanym dużo snu ,cierpliwoeśći i zdrówka dla słodkich,malutkich pociech:-).
Będę się starać zaglądać częściej,bo brakuje mi naszych wspólnych rozmów.
To mój Krystiano
20110728180.jpg20110731198.jpg

reklama
Do góry