reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Justyś, śliczny chłopaczek
biggrin.gif

współczuję wam tych żylaków, pajączków... nie wiem co na to brać, bo ja nie mam.

Byłam wczoraj u gina i w zasadzie nie ma o czym pisać. Wszystko ok, mała waży ok 2100g :-) Powiedział, że następnym razem zrobi mi posiew na paciorkowca... i to w zasadzie tyle. Cieszę się, że mam przyjść dopiero za 3tyg, bo martwiłam się, że będę musiała latać już co 2tyg.

Widzę, że Werka się nie odezwała... Mam nadzieję, że ta trauma to nie coś bardzo poważnego :baffled:

icarium ja też myślałam że teraz co 2 tyg będę "wzywana" ...a tu za miesiąc jak zawsze :baffled:...może koniec sierpnia i wrzesień co 2 tyg.

a mnie mój gin kazał przyjmować hemofer i wit C - uzupełnienie żelaza bo hemoglobina już na poziomie 10

icarium - malutka już nieźle wyrośnięta :-D

Ja też mam dziś wizytę ciekawe za ile zrobi mi kolejną :tak: bo jak się nic nie będzie działo to wydaje mi się, że za miesiąc wystarczy :tak:

Byłam wczoraj u gina i w zasadzie nie ma o czym pisać. Wszystko ok, mała waży ok 2100g :-) Powiedział, że następnym razem zrobi mi posiew na paciorkowca... i to w zasadzie tyle. Cieszę się, że mam przyjść dopiero za 3tyg, bo martwiłam się, że będę musiała latać już co 2tyg.

icarium to duża ta twoja dzidiza albo moja malutka- bo moja waży około 1600 ale lekarz mówił ze jest wszystko w porządeczku

Ja kolejną wizytę mam 19 sierpnia, zobaczymy jak się dziecko ułoży do tego czasu i za ile wyznaczy następną wizytę. Koleżance ze szkoły Rodzenia lekarz kazał przyjść za 5 tyg., a ona za 5 tyg. to może już zacząć rodzić:szok:

reklama
Miłka, trzymam kciuki za wizytę:-)
mi gin powiedział że po 30 tygodniu będziemy spotykać się częściej, na razie wizyty mam co 4 tygodnie.

Do góry