reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Asionek31 ja termin mam z OM na 18 październik,ale na usg wyszło że mała jest za duża jak na 28 tydzień(ważyła wtedy 1400) i lekarka powiedziała że jednak będzie koniec wrzesnia,a cc to ja sama chce
wow niezly przeskok
moj to niezaleznie ile maly wazy mowi , ze 20.10. i koniec
ja tam stawiam bardzej na 13 i do 20 max , wiem kiedy zaciazylam
Byłam wczoraj u gina i w zasadzie nie ma o czym pisać. Wszystko ok, mała waży ok 2100g :-) Powiedział, że następnym razem zrobi mi posiew na paciorkowca... i to w zasadzie tyle. Cieszę się, że mam przyjść dopiero za 3tyg, bo martwiłam się, że będę musiała latać już co 2tyg.
Widzę, że Werka się nie odezwała... Mam nadzieję, że ta trauma to nie coś bardzo poważnego![]()
wow niezla waga
anek30bb
Ja już po wyprawie do kliniki i nastawiam się pozytywnie(choc cykora nadal mam i będe miec) zapisana jestem na wizytę przed porodową do ginekologa i anestezjologa na 30 sierpnia.
Jak się umawiałam to wyszedł taki starszy gościu niewiem czy lekarz czy anestezjolog ale strzelił mi uśmiech pomachał brwiami góra-dól i powiedział ''zapraszam'' haha niezły gośc.
Jak się umawiałam to wyszedł taki starszy gościu niewiem czy lekarz czy anestezjolog ale strzelił mi uśmiech pomachał brwiami góra-dól i powiedział ''zapraszam'' haha niezły gośc.
WerkaMirek
Byłam wczoraj u gina i w zasadzie nie ma o czym pisać. Wszystko ok, mała waży ok 2100g :-) Powiedział, że następnym razem zrobi mi posiew na paciorkowca... i to w zasadzie tyle. Cieszę się, że mam przyjść dopiero za 3tyg, bo martwiłam się, że będę musiała latać już co 2tyg.
Widzę, że Werka się nie odezwała... Mam nadzieję, że ta trauma to nie coś bardzo poważnego![]()
Jestem jestem
WIZYTA!!!
Sama wizyta nie byla taka zla, tylko to badanie bylo bardzo nie przyjemne. Nie bol to jakis bol, tylko bardzo nie przyjemne uczucie.
Mialam kolposkopie, biopsje. -pobrali mi wymaz, i malutki odcinek macicy. Ale zanim pobrali ten wycinek czyscili tam wacikami i to pocieranie bylo nie przyjemne.
Wyniki beda za 2-3tyg i obiecali mi wyleczyc infekcje przed porodem! Takze mam ze bedzie dobrze!
Pol roku po porodzie bedzie powtorka!
tricolor
a bolą Cię nogi tam gdzie masz te pajączki?
mi wylazły obok kostek i w prawej stopie akurat boli, wogóle całą pięta, jak stawiam krok, to jakby mi się w srodku coś rozrywało, ale nie wiem czy to od pająków.
pysia
ale ta wit. C ma je zlikwidować? czy zapobiec?
Mnie te miejsca gdzie są pajączki nie bolą, ale bolą mnie łydki i w okolicy kostki też. Mam wrażenie jak bym miała zakwasy, albo by mnie ktoś kijem stłukł

justyś -śliczne zdjęcia, aż serce rośnie jak się patrzy na taką małą buźkę![]()
łykanie witaminy C nie zlikwiduję już istniejących pajączków tylko zapobiega powstawaniu nowych![]()
zlikwiduję je laser w gabinecie kosmetycznym
Popękane naczynka: jak się ich pozbyć? - dieta, pajączki, popękane naczynka, Skóra, witamina C - Uroda - poradnikzdrowie.pl
No i niestety masz rację z tym pozbywaniem się pajączków

podobno pod koniec ciąży wizyta powinna być co 2 tygodnie![]()
Ja tez po 30 tyg już co 2 tyg. mam wizyty. Zreszta jak obliczyłam to do porodu zostały mi 4 wizyty i jeszcze jedno dodatkowe USG po 30 tyg.
Ja już po wyprawie do kliniki i nastawiam się pozytywnie(choc cykora nadal mam i będe miec) zapisana jestem na wizytę przed porodową do ginekologa i anestezjologa na 30 sierpnia.
No i właśnie to jest podstawa - pozytywne nastawienie

Jestem jestemtylko nie moglam sie jakos do zapisania tego!
WIZYTA!!!
Sama wizyta nie byla taka zla, tylko to badanie bylo bardzo nie przyjemne. Nie bol to jakis bol, tylko bardzo nie przyjemne uczucie.
Mialam kolposkopie, biopsje. -pobrali mi wymaz, i malutki odcinek macicy. Ale zanim pobrali ten wycinek czyscili tam wacikami i to pocieranie bylo nie przyjemne.
Wyniki beda za 2-3tyg i obiecali mi wyleczyc infekcje przed porodem! Takze mam ze bedzie dobrze!
Pol roku po porodzie bedzie powtorka!
Już pisałam na głównym ... dla mnie masakra to badanie

Jestem po wizycie, wszystko OK młoda leży głową u góry pytałam się o ewentualne przekręcenie dziecka przez lekarza i powiedział mi, że nie poleca bo dziecko może obwinąć się pępowiną więc jak się nie obróci będzie CC.
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Hehe dobry gość
anek30bb
dr. Maria Kawulok
reklama