magdzior1985
Fanka BB :)
Pinka – super, że samopoczucie już dużo lepsze:-)
Patris – u mnie też włosy wychodzą garściami od ok. 2 m-cy. Teraz już jakby odrobinę mniej, używam szamponu Radical i odżywki Wax, nic więcej nie wchodzi w grę, bo nadal karmię piersią.
Pabella – szok
Aż trudno uwierzyć w takie historie:-( Chociaż parę lat temu młodą dziewczynę porwali z toalety na kempingu i po paru dniach ją „zwrócili” bez nerki, też trudno uwierzyć, a jednak prawda
Anusiak – oby Wam się żyło dobrze w nowym mieszkanku:-) super, że już po przeprowadzce i rozpakowaniu, szkoda tylko, że nie obyło się bez szkód
Ewi, Barbara – ja też marzę o rozmiarze 38 (póki co 42,w porywach 40
)
Patik - super, że udało się Wam wybawić na dworze :-) U nas od rana pada co chwila, więc póki co z domu jeszcze nie wyszliśmy:-( U nas teraz furorę robią nóżki, przyglądanie się im, gadanie do nich, sięganie
Patris – u mnie też włosy wychodzą garściami od ok. 2 m-cy. Teraz już jakby odrobinę mniej, używam szamponu Radical i odżywki Wax, nic więcej nie wchodzi w grę, bo nadal karmię piersią.
Pabella – szok
Aż trudno uwierzyć w takie historie:-( Chociaż parę lat temu młodą dziewczynę porwali z toalety na kempingu i po paru dniach ją „zwrócili” bez nerki, też trudno uwierzyć, a jednak prawdaAnusiak – oby Wam się żyło dobrze w nowym mieszkanku:-) super, że już po przeprowadzce i rozpakowaniu, szkoda tylko, że nie obyło się bez szkód
Ewi, Barbara – ja też marzę o rozmiarze 38 (póki co 42,w porywach 40
)Patik - super, że udało się Wam wybawić na dworze :-) U nas od rana pada co chwila, więc póki co z domu jeszcze nie wyszliśmy:-( U nas teraz furorę robią nóżki, przyglądanie się im, gadanie do nich, sięganie

narazie jest ok