Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zaraz zwariuje, do tego te krzyki, wscieklizny dostal. Na skok rozwojowy to zrzucic? Nie wiem co z nim zrobić, masakra...
samych lepszych nocek życzę:-) ja po pierwszej ciąży ściełam włosy bo wypadały masakrycznie ale nie rozwiązało to problemu
dalej wypadały tyle ze krótsze:-( teraz bede czekac, biore witaminy i zapuszczam;-)
rozmiaru zazdroszczę
Julia już 29 mi stukneło to już bliżej do trzydziestki niż do dwudziestki heheh
Koncia a może on się boi wiatru albo burzy? i dlatego jest taki niespokojny? czy w domu tak samo się zachowuje?
U mnie pada, pogoda beznadziejna a ja jeszcze muszę jechać dzisiaj do pracy porozmawiac z szefową, wypisać urlop. A potem idziemy na zakupy bo chcę buty sportowe na wyjazd w góry!
Gabrysia jeszcze do tej ręki mówiDzień dobry dziewczynki
czy Wasze dzieciaczki też przyglądają się swoim rączkom???? Zosia nawet potrafi przerwać picie z cyca wyciągnąc rękę do góry i zacząć nią kręcić i przygladać się z takim zafacynowaniem że szoksuper to wygląda hi hi

Dzień dobry dziewczynki
czy Wasze dzieciaczki też przyglądają się swoim rączkom???? Zosia nawet potrafi przerwać picie z cyca wyciągnąc rękę do góry i zacząć nią kręcić i przygladać się z takim zafacynowaniem że szok![]()
tak moj tez uwielbia patrzec na swoje ra czki![]()