Witam poniedzialkowo:-)
Wczoraj wróciliśmy z dizialki...ale zapowiadają piekną pogode od soboty, więc znowu na tydzien wyruszamy. Zresztą zastanawiam sie czy nie jechac juz jutro, bo poki co nie jest źle 22 stopnie i sloneczko:-). No nic, zobaczymy:-)
Dziękujemy Wszystkim za zyczonka, było bardzo milo, mąz mi podziękował, za wspólne lata i za to ,że mu sliczne dzieci urodziłam...heheheh, nie powiem wzruszylam sie , bo chyba pierwszy raz mi dziękowal:-). O prezencik tez sie postaral, także generalnie, bardzo mily dzien ;-0
hehehehe ja jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)
aniez....buziaki dla Kubulka...będzie dobrze
Wczoraj wróciliśmy z dizialki...ale zapowiadają piekną pogode od soboty, więc znowu na tydzien wyruszamy. Zresztą zastanawiam sie czy nie jechac juz jutro, bo poki co nie jest źle 22 stopnie i sloneczko:-). No nic, zobaczymy:-)
Dziękujemy Wszystkim za zyczonka, było bardzo milo, mąz mi podziękował, za wspólne lata i za to ,że mu sliczne dzieci urodziłam...heheheh, nie powiem wzruszylam sie , bo chyba pierwszy raz mi dziękowal:-). O prezencik tez sie postaral, także generalnie, bardzo mily dzien ;-0
Zielona, i naprawde sadzisz, ze willa z fot to ta sama o ktorej pisza w ogloszeniu? To sie wprost wierzyc nie chce. A te 500 pesos dziennie, to duzo jak na Wasze warunki? ( wybacz, juz kilka razy pisalas o srednych zarobkach, i stale nie mam tego w glowie)...
Wiec ja podepne sie pod Aniez, i napisze to samo: Ty szukaj nam noclegow, a my tu jakies big promo na loty wynajdziemy, i zrobimy zlot Kwiateniowek u Ciebie :-)
Aniez, powodzenia z Kubusiem!!!
hehehehe ja jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)
aniez....buziaki dla Kubulka...będzie dobrze