reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny muszę Wam coś powiedziec!!!!!!!!!!

jeszcze niemogę uwierzyć :))))

Moje dziecko dzisiaj samo, samiuteńkie łyżeczką zjadło obiad- kasza z pulpetami i sosem. Jak go karmiłam to nie chciał jeść a za chwilę złapał łyżkę i sam wsuwał. az płakałam jak patrzyłam na niego. Co dziwniejsze on nigdy nie chciał jeść nic poza zupami.
Jak mi się uda to wstawię filmik na zamkniętym tylko musze pokombinować bo nie wiem jak to się robi.

Gratulacje!!!!!!!!!!!
Czy to pulpeciki z kaszka z przepisiku Babci Perci?:p:p:p??

reklama
Cześć:-):-)
my już w domku, jestem zakochana w moim chrześniaku:tak::tak: jest taki malutki, kochaniutki, grzeczniutki, cudo:cool2::cool2::-):-):-) zresztą się pochwalę, a co:-p;-)

Zobacz załącznik 379494 DSC_0693.jpgZobacz załącznik 379492

zyrraffka
- wwoww, gratulacje dla Łukaszka, zdolniacha:tak::tak: a gdzie się jego cudne loczki podziały??

Lena - co sie dzieje?

Perfecta - wielkie gratki kochana!!!! To ja już się na nową fryzurkę zapisuje:-D:-D

Kasiulka
- brawo dla Hani

przepraszam, ze nie wszystkim pisze, ale przeczytałam tylko ta stronę pobieżnie, musze leciec i ogarnać wszystko;-)

Moje dziecko dzisiaj samo, samiuteńkie łyżeczką zjadło obiad- kasza z pulpetami i sosem. Jak go karmiłam to nie chciał jeść a za chwilę złapał łyżkę i sam wsuwał. az płakałam jak patrzyłam na niego. Co dziwniejsze on nigdy nie chciał jeść nic poza zupami.
Jak mi się uda to wstawię filmik na zamkniętym tylko musze pokombinować bo nie wiem jak to się robi.
cudowne uczucie prawda :-) ostatnio też tak miałam. obiad bleee ale jak sama to prawie wszystko zjadła i co najważniejsze trafiała do buzi...
Kasiulka gratulacje dla Hani :-)
gosiagro chrześniak boski!!!co za włoski :-) Majeczka nie zapragnieła rodzeństwa?

my już w domku, jestem zakochana w moim chrześniaku:tak::tak: jest taki malutki, kochaniutki, grzeczniutki, cudo:cool2::cool2::-):-):-) zresztą się pochwalę, a co:-p;-)

Zobacz załącznik 379494Zobacz załącznik 379493Zobacz załącznik 379492

zyrraffka
- wwoww, gratulacje dla Łukaszka, zdolniacha:tak::tak: a gdzie się jego cudne loczki podziały??

Lena - co sie dzieje?

Perfecta - wielkie gratki kochana!!!! To ja już się na nową fryzurkę zapisuje:-D:-D

Kasiulka
- brawo dla Hani

przepraszam, ze nie wszystkim pisze, ale przeczytałam tylko ta stronę pobieżnie, musze leciec i ogarnać wszystko;-)

Wiktoria jest w Zakopanem:(

zyrraffka - wwoww, gratulacje dla Łukaszka, zdolniacha:tak::tak: a gdzie się jego cudne loczki podziały??

Lena - co sie dzieje?

Kasiulka - brawo dla Hani

ciociu gosiu on jest boskiiii,jakie włosy superaśne!! jak pięknie razem wyglądacie, przydałby się taki maniupenieczki człowieczek co :)

Łukaszek był u fryzjera i tam zostały loczki:)

mimi- prawda cudne uczucie, jestem dumna jak paw, tym bardziej ze on bardzo mało je a tu zjadł ponad połowę michy:)

Dzisiaj jest chyba dzień cudów bo Hania nauczyła się w końcu raczkować :-D

Gratuluje postępów!!!

zyrraffka

Lena - co sie dzieje?

Kasiulka
- brawo dla Hani

Jaki śliczny, słodziutki:)

witajta Kobietki!!!
Ewa - dokładnie wiem co to znaczy...tyle co tydz temu przestałam brać zastrzyki:((( trzymaj się Kochana!
Perfecta - GRATULACJE MOJA KOCHANA FRYZJERKO:))))))):elvis:
Zyrraffka - dla Łukaszka również gratulacje:) fajny widok co nie? Jagoda od paru dni też je sama łyżeczką:)
Gosiagro - po prostu słodkości!!!
Lenuś - zdrówka, zdrówka i jeszcze więcej zdrówka dla Was!

No a ja mam złamany, ewentualnie pęknięty mały paluszek u lewej stopy! Sierota nie zmieściła się w futrynie:-D prześwietlenia mi nie zrobią, bo ciąża, a na mały palec tak czy siak gipsu nie założą:( boli jak nie wiem co!
W sob byliśmy na takim pikniku niby rodzinnym, w wigwamie, było super tylko z ok 25 małych dzieci tylko Jagoda miała zabawki! ja nie wiem co Ci rodzice se myśleli,że tam przedszkole obok w lesie stoi czy co? nigdy mi nie przeszkadzało,że inne dzieci się bawią jej zabawkami tylko,że rozwalili Jadźce rowerek!!:wściekła/y: tacy mądrzy kurcze policjańci wozili swoje dzieci w wieku 5-8 lat durnie jedni!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak się pakowaliśmy o 22 to nie chcieli mi oddać tego rowerka, bo byli święcie przekonani,że to dla dzieci w tym wigwamie było!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
olavip i po tygodniu brania leków minęło? Moja znajoma 3tyg. była na lekach i niestety co jakiś czas ma nawroty. Współczuje Ci najpierw jedno, teraz paluszek-bidulko trzymaj się:)

Do góry