milus z tego co ja pamietam, a wymienialam paszport rok temu to mozna bylo zaplacic w urzedzie ale tylko karta! nie wiem czy w kazdym jest tak samo, ale na stronie internetowej urzedu musi byc jakas adnotacja na ten temat
bosa no faktycznie dawno Cie nie bylo
Oby Malej sie poprawilo i zaczela ladnie jadac, co bys czas na bb znalazla
patris jak ja tych nocy Ci zazdroszcze
scarletka to przyznaj sie jak zaczarowalas Bartusia? Ja tez tak chce
malinka widze ze u Ciebie tez koszmarna noc... nie wiem czy to pocieszenie ale nie jestes sama, ja mam to samo;/
iza w Edim spokoj, tylko widac wiecej policji na ulicach
Czesc Mamusie
Zaraz zwariuje!! Od rana Mloda sie drze i nie chce sie uspokoic... przysypia i z wrzaskiem sie budzi... Nawet do lazienki nie moge wyjsc bo znikam z pola widzenia... tym sposobem na sniadanie wcinm paluszki i biszkopty;/
Noc tez tragiczna! Pobudki co 1.5 h!!! Nie mam juz sily...
I nawet na spacer nie wyjdziemy, bo u nas 12 stopni, wieje i pada jakby wiadrami ktos polewal...
Z pozytywow to tyle, ze Amelia konczy dzis 5 miesiecy. Chyba z tej okazji klucha dostanie 2 biszkopty zamiast jednego
P
bosa no faktycznie dawno Cie nie bylo
patris jak ja tych nocy Ci zazdroszcze
scarletka to przyznaj sie jak zaczarowalas Bartusia? Ja tez tak chce
malinka widze ze u Ciebie tez koszmarna noc... nie wiem czy to pocieszenie ale nie jestes sama, ja mam to samo;/
iza w Edim spokoj, tylko widac wiecej policji na ulicach
Czesc Mamusie
Zaraz zwariuje!! Od rana Mloda sie drze i nie chce sie uspokoic... przysypia i z wrzaskiem sie budzi... Nawet do lazienki nie moge wyjsc bo znikam z pola widzenia... tym sposobem na sniadanie wcinm paluszki i biszkopty;/
Noc tez tragiczna! Pobudki co 1.5 h!!! Nie mam juz sily...
I nawet na spacer nie wyjdziemy, bo u nas 12 stopni, wieje i pada jakby wiadrami ktos polewal...
Z pozytywow to tyle, ze Amelia konczy dzis 5 miesiecy. Chyba z tej okazji klucha dostanie 2 biszkopty zamiast jednego
ostatnio odkrył że nie trzeba cały czas trzymać główki w górze tylko można na chwilę ja położyć i odpocząć
Poderwalam go i patrze czy oddycha, a on poprostu zasnal na brzuszku, osiwieje niedlugo
Dobrze, że Gaba jeszcze nie rozumie słów, które wykrzyczałam
A skubany już zrobił się 2x większy..
- przynajmniej mogę delektować się ciszą i Pawełkiem.
:-).