reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

czesc mamuski

młody spi nispokojnie i jeczy:-:)-(te zeby go i mnie wykoncza!!!!!!!!!!!!dzis msakryczzna pogoda wiec ze spacerow nic:wściekła/y: korzystam wiec z okazji i musze ogarnac w pokoju wiki bo sodoma i gomora doslownie!!!!!!!!!!!!!!!

maz od tej niedzieli robi sobie w sklepie wolne wiec chociaz jeden dzien w tgodniu bedziemy wszyscy razem:tak::-D:-):-D
mila- u nas znnaczki kupuje sie w konsulacie czyli tam gdzie robie paszport u was podejrzewam tez tak jest...

Julka- przykra sprawa;-( tule mocno i nie płacz bo Dominik bedzie niespokojny:tak: bedzie dobrze zobaczysz....
koncia- ale teraz nasze maluch juz po kilogramie na miesiąc przybierac nie beda:no::no: ile Max teraz ma????

reklama
dobry

potwierdzam słowa Spring - na południu wietrzycho jakieś się przypelętało, zastanawiam się czy ciągnąć małą na spacer (bo słoneczko przebija nieśmiało) czy oszczędzić jej uszy..

Bosanoga - szaleństwo, ja jeszcze ciąglę cycuję, więc te rewelacje dopiero przed nami :-)

Mili - ja też i fotkę i opłaty za paszport robiłam na miejscu od ręki

a teraz idę do łazienki, podrapię się po głowie i wykoncypuję jak zabrać się do megawora prania... :-)

Dziewczyny musze obnizyc poziom łózeczek....lece szukac klucza bo dziewczynki uspałam a zanim znajde ten klucz to mi troche zejdzie w garazu....ech ten moj emek za duzo ma tych roznych pierdól i narzedzi!!!!!!!

Katjuszka- u mnie wieje i od 15 min leje!!! Slonko rano było ale tylko tak jak u Ciebie....

Masalko każdy ma swoje granice, skoro uznałaś, że nie dasz rady więc znieść takich nocek, to bądź konsekwentna, powodzenia!!
Spring u mnie też zimno, normalnie jesień.. a gdzie te obiecane sierpniowe upały???? Do doopy z takimi prognozami!!!!
Milusia jak dobrze, że widzisz postępy :*
Bosa kochana :* Dzielnie walcz i ucałuj Stellkę :*

Właśnie zastanawiam się czy w ogóle pisać Wam o naszej nocy hahahaha Masakry ciąg dalszy :/ Myślałam już, że się nie najada i mu zrobiłam mm, ale nie wypił nic z tego, no trudno, będziemy dalej walczyć..

Pabellko ja się chyba źle wyraziłam z tym kciukiem, chyba bardziej nadgarstek mnie boli ;p

Konciu nie słuchaj tych głupich komentarzy, że Maksiu taki olbrzym, mój w 1,5 miesiąca przybrał 1.200 kg i lekarka jest bardzo z niego zadowolona, nic nie pozwoliła zmieniać, wcale nie skomentowała, że jest za duży, ale raczej chwaliła, że jest wielki siłacz.

Piniu przytulam, wiem jak to jest z mordującym dzieckiem, nic tylko sobie w łeb strzelić:cool2:

katjuszka ja też spoglądam za okno, pogoda pod psem, wieje rzeczywiście bardzo, ale co robić w domu? oszaleć siedząc można. wiec jak tylko nie bedzie padać idziemy na spacer. Małego na pewno nie zawieje w wózku.

mili hahahahaha ja nie wiem ani gdzie jest skrzynka z narzędziami,a ni jak obniżyć poziom, ale ze mnie kaleka! powodzenia!:-p

malinko tulę mocno. U nas była wczoraj afera o północy jak dostał kachę, bo nie miałam na tyle mleka żeby do rana wystarczyło. Ryk był na cały blok. Z łaski wypił 100ml, ale nie był zadowolony..

Ostatnia edycja:
Dobra koopa wytoczona, idziemy zajrzeć.. Za niedługo kuzynka ma wpaść po raz drugi, ale tak jak wczoraj ich zapraszałam gorąco, tak dzisiaj już mi się nie chce nikogo przyjmować ;)

wcieło mi posta grrr
Czesc:-)
Pochwale sie ze spałysmy do 10:-) z dwoma pobudkami i po tej drugiej musiałam niunie wziasc do siebie ale warto było;-),goraczki tez juz nie mamy:tak: teraz mała krzyczy na macie na owce:-D a spacer odpuszczam bo okropnie wieje i ida czarne chmury:-(
Malinka Ty nie zwalaj winy na Jasia za ten kciuk bo to pewnie od klikania na kompie;-) a nocki wspołczuje i rozumiem co czujesz
Scarletus oj jak fajnie ze Bartus sie zlitował nad rodzicami;-) tak trzymac:tak:
Bosa witaj zgubo;-) wiem co czujesz bo Goska tez długo walczyła z jedzeniem wiec trzymam za Was kciuki:tak: i niech ta Stelka troszke da Wam odzyc:tak:buziaki:-)
Mila fajnie ze jest coraz lepiej z gwiazdkami a Ty jak?:-)
Katjusza ja oszczedze uszy Goski;-) choc ona moich nie oszczedza bo tak sie drze ze mi zaraz spuchna;-) miłego prania;-)
Pinus juz wierze w sodome i gomore u Ciebie,akurat:-D bidulek z Eryczka,gupie zeby no;-) mi sie dzis sniło ze przypadkiem podczas karmienia łyzeczka zauwazyłam u Gosi zeby-cztery na raz nadole rzadkiem,haha:-D
Koncia a czemu musisz czekac do 6m-ca? spokojnego dnia zycze:-)
Patris dobrze ze u Was szczepienie bez objawow:tak:

no to miłego dnia,choc z odrobinka słonca:-)

patik jak Ty to robisz,że w spokoju zjadasz śniadanie?? Bo ja w biegu i często w ryku, jak nie jednego to drugiego dziecięcia:sorry::eek:
U mnie działa zdanie "Kochanie, mamusia teraz wypije kawę i zje śniadanko" ;-):-D Łaskawe to moje dziecko i nigdy nie protestuje, chyba że jest 10 i jej pora posiłku.. wtedy nie ma zmiłuj :-)

Dzieki w takim razie moge jechac prosto do urzedu:) A zdjecia to juz zrobiłam- wyszłam na nich tak ze wstyd je dawac do paszportu no ale trudno- takie maja by i juz:)
Chyba nie znam osoby, która wyglądałyby dobrze na zdjęciu w paszporcie :laugh2:

Malina, cokolwiek by cie nie bolało i nie było nadwyrężone, oby jak najszybciej przestało :-)

Muszę przyznać, że dzisiaj pospałam :tak: Emek zajął się młodą rano, a ja byczyłam się w łóżku do 9.30 :szok: Żyć nie umierać..

reklama
Czesc laseczki,

Widze ze produkcja idzie i chyba Was nie nadrobie, ale troszke poczytam zeby wiedziec co tam aktualnie slychac

Mamy z Angli czy to wszystko co pokazuja w tv o tych nocnych rozbojach to prawda?

My powoli przygotowujemy sie do wyjazdu do Wroclawia, nienawidze sie pakowac:no:Prac, prasowac przed wyjazdem a jak przyjade od nowa to samo, katastrofa
A ja ostatnio sie zastanawiam czy moje dziecko jest bardziej niespokojne i nerwowe od innych dzieci? Bo ostatnio gdzie nie pojde to slysze: ojoj on tak zawsze placze i marudzi, to musisz miec ciezko:crazy:A do niedawna bylam zdania ze mam dosyc spokojnego malca i jesli drugie byloby takie to nie mam nic przeciwko

Pabella ja tez tlumacze malemu ze matka musi cos zjesc bo mleka nie bedzie:tak:

Julia wspolczuje i trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok

ide poczytam....

Do góry