reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamuś ale super pociąg! Miłych zakupów!

Pysia 12 godzin bez chodzenia do kibelka???????

reklama
wiola - a u mnie pizga niemiłosiernie !!! Wrrrr !!!! I zaczęło się chmurzyć.... gdzie jest cholerka lato !!!???
2129_animado.gif

Palemko w tym roku ta pogoda to jakies przegiecie... szlak mnie zaraz trafi... znowu jak Iwcia bedzie chciala na spacer to bede ja ubierac w kalosze i kurtke przecideszczowa...nic by nie bylo w tym dziewnego gdyby to byla jesien a nie lato

co robicie na obiad? szukam inspiracji

wiolka - nie zainspiruje Cię, mam ogórkową sprzed dwóch dni, ale chyba polece do mięsnego i kupię piers z kuraka i zrobie kotlety plus kartofelki i mizerja ;)

palemko a co bedziesz robic z tej piersi ? takie tradycyjne schaboszczaki czy cos innego?

pysia nie draznij lwa...ja tez chce slonca

asionek przenosze sie do ciebie bo chce troche ciepelka. co ty na to?:-p

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiecie czego się przed chwilą dowiedziałam??? :szok: dzwoniła właścicielka i co?!? umawiałyśmy się, że płacę czynsz za całe mieszkanie+ opłaty za zużycie gazu i energii, ostatnio wymieniła mi okna, bo były stare i przeciekały, więc dowiedziałam się, że skoro okna były wymienione na jej koszt, to ja będę płaciła więcej i mam przygotować 700 zł, a nie 450, nie wspomnę, że informuje mnie o tym pierwszy raz!!! a pienią dze chce jutro :szok::eek::crazy::baffled::growl::no2::oo2::sad:

Wiolka ja mam na obiad krokiety z kapustą i grzybami mniam mniam! A u mnie za oknem też coś siąpi.......
s010.gif

Palemko
taki obiadek mojego m by bardzo zadowolił.............
e010.gif

Pysiu oj potem to też chętnie pośpisz i wtedy trzeba każdy momencik na małą drzemkę chwytać
b030.gif

O matko Boogie - współczuję!!!!!!!!! Czyli masz jej płacić 250 zł więcej niż umówione???

reklama
just co za porypana baba... a niby skad ty masz sobie strzepac tak bez przygotowania 250zl wiecej? co za fra.....
kochana widze ze jednak dziewczyny mialy racje musisz szukac sobie czegos innego bo czuje ze ze stony tej kobiety to dopiero poczatek niespodzianek.wspolczuje ci kochana tych nerwow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry