Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jak dla mnie to majątek
wyobrażasz sobie taką akcję? i kto tu jest dorosłym i odpowiedzialnym człowiekiem??? mając taką babę za sąsiadkę, znosić jej fochy, bo wczoraj rozmawiała z córką(właścicielką) i nie miała oporów krzyczeć do telefonu, że ona ma mnie dość, że mój ojciec jej działa na nerwy, bo cały czas siedział w kuchni i coś gotował i przesiadywał i ile to można gości przyjmować i, że jej nikt nie pomagał jak ona miała małe dzieci!!! że musiała sama palić w piecu, wynosić fekalia do szamba i węgiel sobie przynosić i prać pieluchy, ALE CO MNIE TO OBCHODZI????????? JA SIE PYTAM????? 

.rzecz jasna ez sie nie zgodzilam in powiedzialm ze jak nie bedzie placic to sie pozegnamy.wiec placila i nie bylo z tym problemu( mieszkaniowki przyznali jej 140 zl). w czerwcu pojechala na przyjecie do rodziny i nie pokazala sie przez 2 miesiace... zostawila przed domem psa przywiazanego do drzewa...z nia nie bylo rzadnego kontaktu, przestala odbierac tel ode mnie.co mialam zrobic z psem? zostawic przy drzewie zeby zdechl z glodu? rad nie rad postanowilismy wziasc go do siebie( mam 2 duze psy).naszczescie Lukasza brat wzial tego jej psa bo ich jest stary i za dlugiego zycia juz mu nie wroza.