- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
zgadnijcie co sie u mnie dzieje za oknem?
a wiec... PADA DESZCZ

a wiec... PADA DESZCZ

WIOLKA1509
Palemko w tym roku ta pogoda to jakies przegiecie... szlak mnie zaraz trafi... znowu jak Iwcia bedzie chciala na spacer to bede ja ubierac w kalosze i kurtke przecideszczowa...nic by nie bylo w tym dziewnego gdyby to byla jesien a nie lato
co robicie na obiad? szukam inspiracji
co robicie na obiad? szukam inspiracji
WIOLKA1509
palemko a co bedziesz robic z tej piersi ? takie tradycyjne schaboszczaki czy cos innego?
pysia nie draznij lwa...ja tez chce slonca
asionek przenosze sie do ciebie bo chce troche ciepelka. co ty na to?
pysia nie draznij lwa...ja tez chce slonca
asionek przenosze sie do ciebie bo chce troche ciepelka. co ty na to?

just_boogie
Mama Pędzącej Stopy

Wiecie czego się przed chwilą dowiedziałam???
dzwoniła właścicielka i co?!? umawiałyśmy się, że płacę czynsz za całe mieszkanie+ opłaty za zużycie gazu i energii, ostatnio wymieniła mi okna, bo były stare i przeciekały, więc dowiedziałam się, że skoro okna były wymienione na jej koszt, to ja będę płaciła więcej i mam przygotować 700 zł, a nie 450, nie wspomnę, że informuje mnie o tym pierwszy raz!!! a pienią dze chce jutro 

lil_maja
Wiolka ja mam na obiad krokiety z kapustą i grzybami mniam mniam! A u mnie za oknem też coś siąpi.......
Palemko taki obiadek mojego m by bardzo zadowolił.............
Pysiu oj potem to też chętnie pośpisz i wtedy trzeba każdy momencik na małą drzemkę chwytać
O matko Boogie - współczuję!!!!!!!!! Czyli masz jej płacić 250 zł więcej niż umówione???
Palemko taki obiadek mojego m by bardzo zadowolił.............
Pysiu oj potem to też chętnie pośpisz i wtedy trzeba każdy momencik na małą drzemkę chwytać
O matko Boogie - współczuję!!!!!!!!! Czyli masz jej płacić 250 zł więcej niż umówione???
reklama
WIOLKA1509
just co za porypana baba... a niby skad ty masz sobie strzepac tak bez przygotowania 250zl wiecej? co za fra.....
kochana widze ze jednak dziewczyny mialy racje musisz szukac sobie czegos innego bo czuje ze ze stony tej kobiety to dopiero poczatek niespodzianek.wspolczuje ci kochana tych nerwow
kochana widze ze jednak dziewczyny mialy racje musisz szukac sobie czegos innego bo czuje ze ze stony tej kobiety to dopiero poczatek niespodzianek.wspolczuje ci kochana tych nerwow
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: