reklama
yenefer
Fanka BB :)
jestem mamusia rocznych trojaczkowbardzo spodobalo mi sie to forum. mam nadzieje ze uzyskam tu duzo cennych informacji
![]()
zapraszamy na rozpakowane mamusie
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
witam...i podziwiam
..i również to od Ciebie liczę na wiele cennych rad:-)
..i również to od Ciebie liczę na wiele cennych rad:-)witAM CIE droga papapajka
)
chciałabym sie z toba podzielic moja nowina ze równiez bede mama trojaczków z daty wpisu wynika ze juz napewno jestes po szcesliwym rozwiazaniu lecz moze zajrzysz jeszcze na forum i mi odpisesz
) jestem tym wszystkim tak samo przerazona a zarazem sczesliwa teraz jestem w 9 tc jesli mozesz to dopisz mi na ta wiadomosc bede wdzieczna za rady od tak szcesliwej juz kobiety pozdrawiam serdecznie
chciałabym sie z toba podzielic moja nowina ze równiez bede mama trojaczków z daty wpisu wynika ze juz napewno jestes po szcesliwym rozwiazaniu lecz moze zajrzysz jeszcze na forum i mi odpisesz
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
witam cie droga papapajka)
chciałabym sie z toba podzielic moja nowina ze równiez bede mama trojaczków z daty wpisu wynika ze juz napewno jestes po szcesliwym rozwiazaniu lecz moze zajrzysz jeszcze na forum i mi odpisesz) jestem tym wszystkim tak samo przerazona a zarazem sczesliwa teraz jestem w 9 tc jesli mozesz to dopisz mi na ta wiadomosc bede wdzieczna za rady od tak szcesliwej juz kobiety pozdrawiam serdecznie
gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
witAM CIE droga papapajka)
chciałabym sie z toba podzielic moja nowina ze równiez bede mama trojaczków z daty wpisu wynika ze juz napewno jestes po szcesliwym rozwiazaniu lecz moze zajrzysz jeszcze na forum i mi odpisesz) jestem tym wszystkim tak samo przerazona a zarazem sczesliwa teraz jestem w 9 tc jesli mozesz to dopisz mi na ta wiadomosc bede wdzieczna za rady od tak szcesliwej juz kobiety pozdrawiam serdecznie
Gratulacje!!!
jasmina84
Witam, czy jeszcze ktoś zagląda na to forum? Ja również będę mamą trojaczków. Obecnie jestem w 23 tygodniu ciąży. więc jeszcze troszkę przede mną. Prosiłabym o jakieś porady, wskazówki. Również Za niedługi czas zacznę kompletować wyprawkę plus wszystkie potrzebne rzeczy dla dzieci. Jeśli ktoś ma na sprzedanie wszystko co jest potrzebne proszę o kontakt. Może być na gg 17854851
reklama
toliveistodie
Proponuję wejść na forum ciąża bliźniacza 
Podziel się: