reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

reklama
witaj asienka :) Udzielaj sie jak najczęściej!

powiem Wam dziewczyny, ze jest nas juz całkiem sporo...na początku myślałam, że grudniówek będzie mniej, niż majówek 2010, gdzie sie wcześniej udzielałam ( a wtedy wydawało mi sie, że jest tam nas bardzo wiele) a tutaj ilość mam naprawdę duża i rośnie z dnia na dzień..super..im wiecej tym lepiej i wiecej punktów widzenia na macierzyństwo :)

dziękuję Miła za przywitanie:):)
niby już na 6-tego ale i tak nie mogę się już doczekać aż zobaczę to moje szczęście;)
a z drugiej strony już trochę zaczynam się bać...w marcu dowiedziałam się , że jestem w ciąży nie minęła chwila a tu połowa za mną:D

Mam 22 lata, to moja pierwsza ciąża więc wszystko jest dla mnie nowe i niesamowite...mam narzeczonego, nie udało się nam wziąć ślubu wcześniej chociaż go planowaliśmy ale teraz z perspektywy czasu myślę sobie, że to fajnie że nasz syn będzie na ślubie swoich rodziców... Mimo, że żyjemy w nowoczesnym świecie niektórzy dziwnie podchodzą do tego, że najpierw będziemy mieć dziecko a później weźmiemy ślub...
co na ten temat sądzicie??

ASIENKA to tylko i wylacznie Wasza sprawa,a co inni gadaj tym sie nie przejmuj...najwazniejsze jest kochac i byc kochanym!!!!!!!!!!a slub to tylko formalnosc no i dobra zabawa...ja polecam:):):)

a na jakim osiedlu mieszkasz w Poznaniu??

a ja bym sie gadaniem ludzi nie przejmowała :p
moja córka była na ślubie wybawiła się wieczorem babcia zabrała ja do siebie i nikt nie miał prawa nic złego powiedzieć :-)
bo nie zawsze wychodzi tak jak byśmy chciały czasami coś wyjdzie na przekór a my staramy się podołać :)
wiec tak jak pisze nie zwracaj uwagi na komentarze innych a zdjęcie ślubne z dzieckiem t dopiero pamiątka:)

mieszkałam na dębcu bo pracowałam i uczyłam się w Poznaniu ale odkąd zaszłam w ciąże przenieśliśmy się pod Poznań (Mosina) bo moja mama mieszka tutaj sama więc bez sensu było wynajmować w pozku a wiadomo dodatkowe sianko się przyda szczególnie teraz:)
a ty z której części Poznania jesteś?:)

ja mieszkam w BAtorowie kolo Przezmierowa,wysogotowa..ale jestem z Poznania..tez sie wyprowadzilismy na wies hahahaa
jestes na zwolnieniu lekarskim??

reklama
asienka, ślub nie jest niezbędny do tego, żeby mieć dzieci i żyć w szczęśliwym związku. Pewnie wiele spraw upraszcza i dla wielu jest dopełnieniem wyobrażenia o rodzinie, ale to wyłącznie Wasza sprawa, czy się decydujecie i kiedy.

Wtajemniczę Cię, że kiedy piszemy o naszych facetach używamy określenia M, które nie jest (z reguły) inicjałem, a skrótem od "mąż". Ty możesz wybrać, czy pójdziesz tym schematem, czy może wymyślisz coś swojego, np. N-narzeczony, albo P-partner ;))) W każdym razie czuj się tu swobodnie, bo nikt tu nikogo nie ocenia.

Do góry