reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam i ja. My dzisiaj po sniadanku pojechaliśmy w miasto ;-) na Jarmark. Super sprawa, uwiebiam te klimaty, nie bylismy na festiwalu na Wolinie to choć namiastka kultury :-) Ludzi naprawdę dużo,no ale w koncu pogoda piękna i sobota więc co się dziwić.
Teraz już jesteśmy obiadku, Maks bawi się samochodami, W zaraz chyba pójdzie na drzemkę bo załapał dodatkową fuchę na nockę, więc spania nie będzie miał.

Kasia super,ze grillowanie sie udało, tylko te komary...

Emilka zdróweczka dla Was, Kochana współczuje!!!

karlita super wieści o Norbim. Udanej wizyty, i bezpiecznej podróży!:-)

Madzienka no to baw się jak należy- tak jak mąż kazał ;-)
Jaki deszcz, chyba tylko na Czechowie był bo u mnie nic, tylko z daleka wielkie granatowe chmury widziałam :-)

Mariolcia jak mija samotnie dzionek?

marz współczuje samopoczucia,oby szybko się skończyło:-)

mandziula to jednak nic wczoraj nie kupiliście??? My też wyszlismy z pustymi rekami :baffled:

A to mój mały wojownik ;-)
DSC03479.jpg

Witajcie
karlita nie ogladaj takich rzeczy, bezpiecznie dojedziecie:tak:ps uwielbiam tę piosenkę:tak:udanego wyjazdu, szybkiego powrotu i zadowolenia z pobytu:tak: możne skoczycie do tropical island?:-);-)
madzieńka ojojoj juz współczuje jutrzejszego bólu głowy:sorry2::sorry2: na pewno nie bedziesz odstawać od reszty koleżanek, duchem masz 17lat:-D:-D:-D udanej imprezki (zazdroszcze:sorry2:)
madziara oj dobrze,ze z tarczycą ok:tak:
marz no własnie moze to oznaki porodu :tak:
mariolcia fajny wózek a co do przyczepy to moze i fany pomysł,ale ja bym wynajela na jeden wyjazd i zobaczyła czy warto kupować
sunday ale super wojownik :D

hmm u was padało ??? u mnie zadnego deszczu nie bylo...jeszcze..:sorry2:
milego weekendu

Jedna już śpi (Justysia) :tak:

sunday ale fajne zdjęcie :-), też miałam plany iść na ten Jarmark :-(

sienio u mnie padało, ale to chyba ta strona Lublina tylko miała deszcz :wściekła/y:

Chyba muszę zadzwonić po męża by mi piwko przywiózł :-D, muszę odreagować troszkę.

Sunday super fotka...macie więcej chwal się

Sienio mam nadzieję że jakoś dam radę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

Ja już prawie gotowa...kończę makijaż i może jakoś przejdę selekcję przy wejściu:-p:-p:-p

Madzienka udanej imprezki ;-);-);-)
Mam jeszcze fotki,ale to dopiero jutro bo W zabrał mi lapka.

sienio u nas też w koncu nic nie padało, więc pewnie jakieś pasmo tylko przeszło.

EmilkaJedna śpi, więc nasz w połowie spokoj :-)

W pojechał do pracy, więc sami z Maksiem siedzimy- Maksio jadł kabanosa z bułką, kłocił się,ze zostawi sobie kolacje na noc, i tak łaził po łóżku- ja szperam w necie, odwracam się (bo cicho) a on śpi w jednej ręce kabanos w drugiej bułka :-D:-D:-D
Sernik na zimno zrobiliśmy, bo W "dowiedział" się,że jutro są imieniny Maksymiliana-więc niech i nasz Maksymilian ma swój "tort" :tak:;-)

sunday a mój mąż ode mnie dowiedział się kiedy on sam ma imieniny :sorry2:. Oczywiście mnie wyśmiał. Rok temu u złożyłam jeszcze życzenia, ale stwierdził, że on tego nie będzie obchodzić, bo to święto komunistyczne szukające okazji do wypicia :cool2:. No więc w tym roku już mu życzeń nie składałam, a ten do mnie z pretensjami :baffled:. I weź tu zrozum faceta :-D

Ja zrobiłam napoleonkę :-)

Madzienka oczywiście czekamy na relację z panieńskiego.

Właśnie piwo przyszło.... :cool2::-D

Ostatnia edycja:
Hello:cool2:
my dziś dzień spokojnie spędziliśmy ekspediując rodziców na wakacje....teraz tylko przez 2 tygodnie czekają nas codzienne kursy do kota:sorry2:obiadek na jutro gotowy, tylko ziemniaczki dogotowac:-)

Emilia duzo sil dla Was ojmusi byc ci ciezko oby dziewczynki szybko wyzdrowialy...
Misia nie zazdroszcze wydatkow za nieobezcnosc sie nie gniewam rozumiem:-)
Madziarka udanych i szybkich zakupow zycze...i daj znac jak po badaniach..
Madzienka baw sie dobrze chociaz nie za dobrze...:-D

Cola zdzialala cuda zawsze na mdlosci pomagala i teraz tez mnie nie zawiodla...musze miec teraz jej zapas w lodowce...
Ale dzisiaj tez paskudnie sie czuje boze dajcie mi maske z tlenem bo strasznie ciezko mi oddychac ale mam dosyc...
Zaraz moi panowie jada na wesole miasteczko a aja musze zrobic jakas zupine a wieczorem nastawie bigos zawsze to na kilka obiadow bedzie....

No nic byle do wieczora...

Milej sobotki zycze

niezastąpiona cola........choc ja osobiście wolę Pepsi:tak:;-)trzymaj się to już prawie koniec:tak:

witam i ja
jejku co za pogoda:no::no::no: zasypiam na stojąco:no::no:

marzenka dobrze, że cola pomaga, ja piłam tez miete:tak::tak:

emilia całuski dla dziweczynek a tobie dużo cierpliwości, zdrowiejcie szybko:tak::tak:

maltanka ale mieliście fajny dzień, a komary faktycznie okropne:no::no::no:

madzienka udanego wieczoru życzę:tak::tak:

madziara i jak wyniki badań????

a my po małych zakupach, Kola śpi a ja się męczę z ciśnieniem w dodatku strasznie mnie głowa boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, zrobiłąm ciasto i mi jakieś takie ciapate wyszło, wsadziłąm do lodówki i mam nadieję ze sie zetnie:baffled::baffled::baffled:, naszcęsie obiadu nie musze gotować bo mam z wczoraj:-D:-D:-D

jak głowa?a jak ciasto w końcu wyszło?"

Witajcie....ja już sama w domciu...wyszykowałam Julę i p i pojechali na działeczkę więc chata wolna!!!!:tak::tak::tak:
może ma ktoś ma ochotę na jakiegoś drinka....to zapraszam...musze łyknąć coś na rozluźnienie bo na tej imprezie to pewnie najstarsza będę:-D:-D:-D
ale mąż nakazał dobrze bawić się, bo to w końcu panieńskie mojej jedynej siostrzyczki;-);-);-)

Korzystając z wolnej chwili coś Wam zostawiłam:elvis:

Madzia dzięki za troskę...cola w puszkach już się chłodzi...tabletki naszykowane:-D, jeszcze muszę pomyśleć o tym miodzie albo glukozie i może jutro jakoś dojadę busem do Łęcznej...

Maltanka dzień wrażeń za wami....a o komarach nic nie powiem:wściekła/y:

Marzenka super że cola pomogła...tlenu dzisiaj życzę

Emilia wytrwałości i zdróweczka dla dziewczynek:tak:

U Karlity już wszystko ok...więc najprawdopodobniej trzydniówka za nimi:tak::tak::tak:

miłego dzionka!!!

udanej imprezki i małego bólu głowy jutro:-D
super, że Norb zdrowieje:tak::tak::tak:

dawno nie padało :wściekła/y:

u nas nie padało:tak:

emilka piwko? heheh....u nas już sobie poszło ;-)

witajcie

ja tylko na chwilę bo zaraz jedziemy do Lublina, wczoraj cały dzień siedziałam w aronii, a najgorsze, że jak poszłam ją zrywać to mnie deszcz zaskoczył i tak stałam pod krzakiem jak sierota zmokła, a dzisiaj rano jeszcze ją konnńczyłam, jeszcze jeden garnek czeka, ale to wieczorem

Emilka zdrówka dla dziewczynek

jeszcze przed chwilą pamiętałam i wypadło mi z głowy

ok, uciekam, bo małej z pampka coś zalatuje

reklama
hej kobitki przepraszam ze się nie odniosę do waszych postów ale tu internet jest beznadziejny

jestesmy u teściów

czarno widze noce Gabi z dziadkami .... zwłaszcza usypianie ....

w dodatku dzisiaj Norb w nocy strajkował i nie spał od 1 do 5 !!!!!!!!!!!!!!! teraz odsypia ;-)
wczoraj go wysypało więc to była trzydniówka - po temperaturze nie ma śladu :-)

wieczorkiem wyjazd

sienio tropical island to na bank nie zaliczymy bo to poza Berlinem
a my w sumie każdego dnia mamy wizyty w tej klinice i nie wiem ile to będzie dokładnie trwało ;-)

madziarka
dobrze że to nie tarczyca - mówię Ci za chuda jesteś!!!!

Madzieńka jak tam pobalowalaś ???? żyjesz?????????

sunday
super fotka :-) uciekam do dzieciaków ;-)

lece :-))))))))))))))

Do góry