reklama
"jaki tu spokoj...nanana" tu cisza na FB cisza chyba nierozpakowane sie r5ozpakowuja a mamusie odsypiaja
a ja poslalam B. na zakupy z mloda i mam tylko jedno dziecko pod opieka hihi wiec jest chwila czasu na kompa.
hej!
Nie mam czasu na nadrabianie. Witam się ze szpitala i niestety spędzimy czas tu do wtorku, bo musimy czekać na wyniki badań małej. Nudno jest. Ja czuję się ok.
O porodzie napiszę jak wszystkie urodzą. Było hardcorore, hehehe. Gdyby to było moje pierwsze dziecko, to ns drugie bym się nie zdecydowała.
Która jeszcze w dwupaku??
Nie mam czasu na nadrabianie. Witam się ze szpitala i niestety spędzimy czas tu do wtorku, bo musimy czekać na wyniki badań małej. Nudno jest. Ja czuję się ok.
O porodzie napiszę jak wszystkie urodzą. Było hardcorore, hehehe. Gdyby to było moje pierwsze dziecko, to ns drugie bym się nie zdecydowała.
Która jeszcze w dwupaku??
mucha_nie_siada
Fanka BB :)

Otóż stwierdzam oficjalnie, że ta pełnia to(żeby ładnie ująć;-) ) w ryj przereklamowana jest, ŻADNA się nie posypała! No chyba, że jeszcze wieści do nas nie dotarły.

Ale jeszcze nie traćmy nadziei, ponoć 2-3dni po też jest 'wzmożony ruch na porodówkach'.
A mi Tomek zabrał Li na spacer, i zamiast walnąć się i być dumna, że mam trochę czasu, to sprzątam :|:| I znowu gnojek się nie narobi.
O 7.30 wparowała mi moja mama(bez zapowiedzi) budząc całą rodzinę J. by se pogadać o zusie i podatkach. No ktoś tu chyba sobie jaja robi!

mucha_nie_siada
No dobra, jedna się posypała (Karolaola gratulacje!)
Ale wątpliwe działanie pełni, skoro wywoływany :|
Ale wątpliwe działanie pełni, skoro wywoływany :|
Malgo000
Mucha, zgadzam sie, pelnia przereklamowana! Moj mlody olal swoj termin na wczoraj, olal pelnie i dalej siedzi sobie wysoko i werci mi w pepku. Nawet bole brzucha przy tej pelni ustaly! 
Mama przyleciala, to chociaz jest razniej ale na porod sie nie zapowiada.

Mama przyleciala, to chociaz jest razniej ale na porod sie nie zapowiada.
reklama
Mo mały tez olał pełnie :-) choc w nocy złapał mnie taki ból brzucha, ze myślałam, że to się juz zaczyna i nawet sobie pomyślałam, ze nie będę sie ruszać, bo jak rusze to bóle ustaną :-) i co ? i ustały bez ruszania