reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Czytam na necie o jakichś bakteriach i wirusach, które mogą się pojawić w pochwie i zagrażać dzieciaczkowi i to jest jakaś masakra tyle tego jest. Nie wiem jeszcze co miała ta moja koleżanka, o której tutaj pisałam narazie o tym nie rozmawiamy.
A co tu tak ucichło? :-)
A co tu tak ucichło? :-)
Ostatnia edycja:
no ja już w pracy za połową roboty, ale sobie na jutro zostawie , bo juz padam.
Jestem taka znudzona, spiąca, i ten moj brzusio - wiem marudzę ale cały czas go czuję , oby szybko był czwertek i piatek.
Co tam dzisiaj na obiad pichcicie ?
Jestem taka znudzona, spiąca, i ten moj brzusio - wiem marudzę ale cały czas go czuję , oby szybko był czwertek i piatek.
Co tam dzisiaj na obiad pichcicie ?
zafasolkujęodzaraz
Ja mam dla męża zupę pomidorową z grubym makaronem, a na drugie danie to nie mam bladego pojęcia co zrobię. Zaplanowałam dzisiaj sprzątanie mieszkania więc nie bardzo mam czas na gotowanie.Co tam dzisiaj na obiad pichcicie ?
laura: ja do 15tej pracuje
) ale chodziło mi ze zrobiłam połowę z teg oco miałm dziś zrobić , ale nie mam juz siły
)
Moj mężuś ma dzisiaj wolne więc ja dzisiaj jem co zaserwuje
), ale rybkę ze szpinakiem bym zjadła, a jak ja robisz ??
zafasolkje: ja pomidorową miałm przez długi weekend
)
Moj mężuś ma dzisiaj wolne więc ja dzisiaj jem co zaserwuje
zafasolkje: ja pomidorową miałm przez długi weekend
zafasolkujęodzaraz
używacie jakiegoś płynu do higieny intymnej?
ja zawsze używam - lactacyd femina, ale ostatnio jak kupowałm to go nie było i spróbowałam ziaja intima, i tez moze być ,ale przyzwyczajona jestem do tamtego i nie mam zamiaru z nieg orezygnować
ale te nszpinak to używasz mrożony ??? i jeszcze jak go na rybie położysz to podpiekasz?
ale te nszpinak to używasz mrożony ??? i jeszcze jak go na rybie położysz to podpiekasz?
Ostatnia edycja:
Zafasolkuję ja miałam zawsze jakiś tani z rossmana, ale już nazwy nie pamiętam. taki z dolnej półki ale byłam zadowolona 
Lamia: Rybka pieczona w folii z cytryną, bazylią i oregano. jakieś 25 min w 190 stopniach. Do szpinaku dodaję tylko jogurt naturalny i troszkę zeszklonej cebulki
Na koniec na rybce układam szpinak a obok fasolka z bułką tartą
Najbardziej lubię dorsza albo lososia w tym wydaniu tylko że łososia jem rzadko i trzymam go trochę dłużej w piekarniku 
Lamia: Rybka pieczona w folii z cytryną, bazylią i oregano. jakieś 25 min w 190 stopniach. Do szpinaku dodaję tylko jogurt naturalny i troszkę zeszklonej cebulki
reklama
Podziel się: