- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
czesc was
mama&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&cala masa
palemko oby to byla implantacja&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
rureczko za tescior...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&beda II krechy jak nic
mama&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&cala masa
palemko oby to byla implantacja&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
rureczko za tescior...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&beda II krechy jak nic
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Zdjęcie od Mamitki: Zobacz załącznik 382499
Mamuś nie gadaj glupot, zobaczysz, że za kilka dni wyjdą mega dwie wielkie krechy. Ile jest kobiet, które pracują fizycznie, nie dbają o siebie, nie biorą kwasu foliowego i zachodzą w zdrową ciążę
Wiola dziekuje Kochana, jak się macie? Iwusia juz lepiej??
Mamuś nie gadaj glupot, zobaczysz, że za kilka dni wyjdą mega dwie wielkie krechy. Ile jest kobiet, które pracują fizycznie, nie dbają o siebie, nie biorą kwasu foliowego i zachodzą w zdrową ciążę
Wiola dziekuje Kochana, jak się macie? Iwusia juz lepiej??
mama05
prrrryy szaaaalona :))
no!okna pomyte,parapety tez ,kwiaty podlane...
Palemka- dzięki -Tobie równiez miłego i miłej pracy
Wiola dzięki
normalnie bym skakała pod sufit,ale wiem ,że teraz to niemozliwe..
jak tam u Ciebie na froncie-działacie?
Rurka jest w spozywczaku,jak wróci to wstawi fotke płotu
Palemka- dzięki -Tobie równiez miłego i miłej pracy
Wiola dzięki
normalnie bym skakała pod sufit,ale wiem ,że teraz to niemozliwe..
jak tam u Ciebie na froncie-działacie?
Rurka jest w spozywczaku,jak wróci to wstawi fotke płotu
Marcepanek
mama nigdy nie mów nigdy...swoją drogą ładny płot i nie tylko ;-)
Ja jestem dziś mega zmęczona całą noc ze stresu zasnąć nie mogłam tak się boje tej dzisiejszej wizyty ,że zaraz wyłysieje z nerwów ....
Ja jestem dziś mega zmęczona całą noc ze stresu zasnąć nie mogłam tak się boje tej dzisiejszej wizyty ,że zaraz wyłysieje z nerwów ....
WIOLKA1509
mama ale ten plot fajnie wyglada...slicznie musi to wszystko na zywo wygladac.
rureczko a Iwcia juz zapomniala ze alka miala...
a u mnie jest 8 dc , brak mi checi na cokolwiek
mama jak zatestujesz w wekend to prosze o eska bo mnie nie bedzie, na wesele jedziemy
marcepanku&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ,obys nie wylysiala:-)
rureczko a Iwcia juz zapomniala ze alka miala...
a u mnie jest 8 dc , brak mi checi na cokolwiek
mama jak zatestujesz w wekend to prosze o eska bo mnie nie bedzie, na wesele jedziemy
marcepanku&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ,obys nie wylysiala:-)
mama05
Rurka dzieki za wstawienie fotki Ty mój nadworny fotografie
)
te przęsła maja po 3 metry długości i my sami z Tomem je przenosilismy z tyłu działki na przód-ciężkie jak smok ,więc...po fasoli..
Marcepanek- dzięki,napracowalismy sie ,ale jeszcze nie skończony-jeszcze brama i furtka do zamontowania..ale musimy mocowania kupić..
no i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!
daj szybko znać!
te przęsła maja po 3 metry długości i my sami z Tomem je przenosilismy z tyłu działki na przód-ciężkie jak smok ,więc...po fasoli..
Marcepanek- dzięki,napracowalismy sie ,ale jeszcze nie skończony-jeszcze brama i furtka do zamontowania..ale musimy mocowania kupić..
no i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!
daj szybko znać!
mama05
dzięki WIOLA
no nieskromnie powiem ,że na zywo płot jest piękny
)w koło sąsiedzi maja albo metalowy jak sąsiadka na przeciwko nas na fotce albo ciemneeeee bręzy! a my taki cedrowy kolorek i każdy mówi ,że ładny
) i oryginalny
) jak ja

WIOLKA1509
mamus no napewno:-):-):-) wiadomo ze plot musi odzwierciedlac urode i osobowosc wlascicieli:-)

reklama
mama05
Wiola aaaaaaaaahahahahahahaha
)) no to pojechałaś -hahahahaha
) dzięki 
a co do testu to jutro zjadą się goście i bedą do ndz.wieczór..jak do tego czasu @ nie przyjdzie to zrobię test w poniedziałek...nie ma się co napalać(choc tak bym chciała,żeby się udało....)
jakby Made była to walnęła by wizualizację mi,Rurce i Palemce ale kurka nie ma nikogo ze starej ekipy...
a Tobie kochana wcale sie nie dziwię ,że nic Ci się nie chce w tym cyklu-u nas już 19 miesięcy starań poleeeciało...mi to dopiero sie nie chce;/
a ja już dziś :
,
,
,
z siostrą i jeszcze muszę
bo wczoraj z ogrodu nie wstawiłam suszarki...
urobiona jestem..czas na kawę ..
wysłałam do Rureczki jeszcze jedną fote płotu-w słonku i przez umyte okno ładniej widać

ta wstawiona juz fotka była zrobiona wczoraj
a co do testu to jutro zjadą się goście i bedą do ndz.wieczór..jak do tego czasu @ nie przyjdzie to zrobię test w poniedziałek...nie ma się co napalać(choc tak bym chciała,żeby się udało....)
jakby Made była to walnęła by wizualizację mi,Rurce i Palemce ale kurka nie ma nikogo ze starej ekipy...
a Tobie kochana wcale sie nie dziwię ,że nic Ci się nie chce w tym cyklu-u nas już 19 miesięcy starań poleeeciało...mi to dopiero sie nie chce;/
a ja już dziś :

urobiona jestem..czas na kawę ..
wysłałam do Rureczki jeszcze jedną fote płotu-w słonku i przez umyte okno ładniej widać

ta wstawiona juz fotka była zrobiona wczoraj
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: