reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc was
mama&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&cala masa
palemko oby to byla implantacja&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
rureczko za tescior...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&beda II krechy jak nic

Zdjęcie od Mamitki: Zobacz załącznik 382499
Mamuś nie gadaj glupot, zobaczysz, że za kilka dni wyjdą mega dwie wielkie krechy. Ile jest kobiet, które pracują fizycznie, nie dbają o siebie, nie biorą kwasu foliowego i zachodzą w zdrową ciążę :)

Wiola dziekuje Kochana, jak się macie? Iwusia juz lepiej??

no!okna pomyte,parapety tez ,kwiaty podlane...

Palemka- dzięki -Tobie równiez miłego i miłej pracy:)

Wiola dzięki :)
normalnie bym skakała pod sufit,ale wiem ,że teraz to niemozliwe..
jak tam u Ciebie na froncie-działacie?

Rurka jest w spozywczaku,jak wróci to wstawi fotke płotu:)

mama nigdy nie mów nigdy...swoją drogą ładny płot i nie tylko ;-)
Ja jestem dziś mega zmęczona całą noc ze stresu zasnąć nie mogłam tak się boje tej dzisiejszej wizyty ,że zaraz wyłysieje z nerwów ....

mama ale ten plot fajnie wyglada...slicznie musi to wszystko na zywo wygladac.
rureczko a Iwcia juz zapomniala ze alka miala...
a u mnie jest 8 dc , brak mi checi na cokolwiek
mama jak zatestujesz w wekend to prosze o eska bo mnie nie bedzie, na wesele jedziemy
marcepanku&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ,obys nie wylysiala:-)

Rurka dzieki za wstawienie fotki Ty mój nadworny fotografie :))
te przęsła maja po 3 metry długości i my sami z Tomem je przenosilismy z tyłu działki na przód-ciężkie jak smok ,więc...po fasoli..

Marcepanek- dzięki,napracowalismy sie ,ale jeszcze nie skończony-jeszcze brama i furtka do zamontowania..ale musimy mocowania kupić..
no i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!
daj szybko znać!

dzięki WIOLA :) no nieskromnie powiem ,że na zywo płot jest piękny:))w koło sąsiedzi maja albo metalowy jak sąsiadka na przeciwko nas na fotce albo ciemneeeee bręzy! a my taki cedrowy kolorek i każdy mówi ,że ładny:)) i oryginalny:)) jak ja
c007.gif
c007.gif
c007.gif
c007.gif
c007.gif

reklama
Wiola aaaaaaaaahahahahahahaha :))) no to pojechałaś -hahahahaha :)) dzięki :)

a co do testu to jutro zjadą się goście i bedą do ndz.wieczór..jak do tego czasu @ nie przyjdzie to zrobię test w poniedziałek...nie ma się co napalać(choc tak bym chciała,żeby się udało....)

jakby Made była to walnęła by wizualizację mi,Rurce i Palemce ale kurka nie ma nikogo ze starej ekipy...

a Tobie kochana wcale sie nie dziwię ,że nic Ci się nie chce w tym cyklu-u nas już 19 miesięcy starań poleeeciało...mi to dopiero sie nie chce;/

a ja już dziś :
a070.gif
,
c050.gif
,
c045.gif
,
n065.gif
z siostrą i jeszcze muszę
a025.gif
bo wczoraj z ogrodu nie wstawiłam suszarki...
urobiona jestem..czas na kawę ..

wysłałam do Rureczki jeszcze jedną fote płotu-w słonku i przez umyte okno ładniej widać :-D:-D
ta wstawiona juz fotka była zrobiona wczoraj:)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry