reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just boogie dokładnie :) ale mnie wpierw Ala zawsze obudzi bo ze swojego pokoju krzyczy: mamo juz sie wyspałam, wstawajmy bo już poranek" a to często dopiero 6 rano :szok: wiec ja wówczas szybko wstaje i lece do niej by mi nie wpadła do pokoju i Mai nie obudziła krzycząc, że chce siku hehehe... a Maja jeszcze zwykle dosypia do 8:00... tylko ja zawsze niedospana bo ja nocny marek jestem a za to rano moglabym spać... a tu dzieci nie dadzą... :) ale ide sie kłaśc bo dobrze sie siedzi a rano litości od Ali nie zaznam ;) hehehe

reklama
witam sie w ten rześki poranek ;)
z kawą a jakże :)

dzieci jeszcze u góry-klocki i autka..

Maran-dzieki za ciepłe słowa...mam nadzieje,że bedzie jak piszesz...tyle ,że lata lecą i chciałoby się już(ja mam 32 a Tom 39)
ukochaj krasnale i nie daj się Ali z różowym...przejdzie jej ten kolor predzej niż myślisz :))
Zuza tez miała taki etap...szukuje Ją do przedszkola i tak:majty różowe,skarpetki-różowe,bluzeczka-różowa,spodenki lub spódniczka...tak!
no i gumki ,spinki różowe......................no koment...a teraz lubi fiolet,brąz,czerwony szary i turkusowy(bo to mój ulubiony no to i Jej;)) )-i sama mówi ,że z rózowego wyrosła ;)))
i pamietam jak Zuza tak mnie witała siarczystym smiechem rano-jak Ciebie Maja..masz rację-wtedy czujemy sie te najważniejsze i niezastąpione...a miłość z oczu dziecka aż tryska:)

miłego dnia kochana bo pewnie już na nogach jestes ;)

Pysia myśl nad imieniem bo juz niedługo rodzisz...moja klientka ostatnio urodziła-całą ciążę miał być Antoś a jak urodziła dała Jacek;)))

Just- jak tam kochana,pospałaś??ukochać Remika:**

Młoda- nie rezygnuj z nauki!!! nie wolno bo będę lać! :)
najłatwiej jest dopuścić ,ale w życiu wynagradzany jest wysiłek więc nie poddawaj się!! co byś powiedziałam Rafałowi gdyby przyszedł i powiedział ,że chce zrezygnować??? OK!! ??????? czy DASZ RADĘ-POMOGĘ CI!!?????
na spacer z Małym mama wyjdzie w dzień jak bedziesz w szkole a wieczorkiem bedziecie sie bawić w domku-do zimy mały urosnie i "będzie z Nim co robić":))

witam sie ze wszystkimi -pootwierałam okna i mą kaczą skórę kurka-trochę chłodno;/;/a słonko w okna zagląda..

Witam się porannie :) plamienie chyba przeszło, zrobiłam testa-wynik NEGATIV - jak ja uwielbiam testy ciążowe :( czyli teraz czekam na małpe powinna przyjsc .... za dni pare ....

zapodaje kakłkooo i kanapeczki z szyneczką - komu komu bo idę do domu ???!!! :-)

mamuśka - Ty ranny ptaszku ;-)

Palemka a który masz d.c.??ja mam dzis 25d.c. i kurka też zrobiłam test ten o czułości 10 i mam bladą drugą kreskę....wczoraj kupiłam jak byłam na zakupach..a dziś w nocy tak mnie brzuch ciągnął ze zrobiłam choc nie wiem po co...działalismy w płodne tylko raz!!! w 13d.c. więc nie ma szans..ale zrobiłam..teraz do soboty czekam i dopiero zrobie drugi jeśli @ nie przyjdzie.....ale:tynkowałam płot a to ciązko się robi bo to tynk ozdobny i trzeba mocno trzeć..była 3 razy na solarium z czego ostatni raz wczoraj...nie biorę kwasu nic a nic.....nie wiem czy test do bani czy co.........

a kakao ja chetnie poproszę ;)
2 okna umyte biorę sie z taras..
jutro goście sie zjadą więc muszę pomyć..

Mamita to czemu się nie chwalisz od razu? Jak bladzioch to przecież duża szansa na fasolkę :)))))))) A moja fasolka to mam nadzieję, że jest, czasem mnie brzuszek pobolewa, mam nadzieję, że to dobry znak :)

Palemka ja poproszę kakao, uwielbiam, chyba też sobie zrobie :)

mama - drugą kreskę i nic nie mówisz ?!!!!!!!!!!!:szok: rety .... zacsikam kciuki z całych sił, żeby wstrętna głupia małpowata nie przyszła :-D &&&&&&&&&& &&&&&& &&&&& a Ty się oszczędzaj bardziej, co do kawsu i tym podobnych ja też nic nie brałam jak zaszłam ;)

A ja nie wiem który mam dzien cyklu bo mi sie wszystko po....... waliło po czyszczeniu macicy :( jestem tak jakby tydzien po dniach płodnych , mam jakies dziwne plamieniea, a małpo powinna mniej więcej za tydzien dopiero przyjsc ... test negativ , więc nie ma co juz sie napalac, tylko na @ czekać :(

rureczka - kakało posłalam pocztą :)

Ostatnia edycja:
Palemka no to jak jestes tydzień po płodnych to może faktycznie te plamienia to implantacja...i na test za wcześnie...powtórz w nowym tygodniu..&& za Ciebie..

Rurka ,Palemka-nie napalam sie ,to niemozliwe ,żeby 1 raz działań wystarczył....nie,nie-test do bani.
poza tym nosiłam z Tomem przęsła drewniane ciężkie jak smok więc nie utrzyma sie fasolka ..oczywiście BARDZO bym chciała ,ale wydaje sie niemożliwe...poza tym czuję się na maxa normalnie-(.)(.) bez zmian-w ogóle nic się nie dzieje..

reklama
wysłałam do Rurki fotkę płotu jak wstawi to zobaczycie co nosiłam-nie ma szans ,żeby po takim dzwiganiu się udało:no::sorry2:
jak teraz policzyłam to zrobiłam test 12dni po owu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry