witam sie w ten rześki poranek

z kawą a jakże
dzieci jeszcze u góry-klocki i autka..
Maran-dzieki za ciepłe słowa...mam nadzieje,że bedzie jak piszesz...tyle ,że lata lecą i chciałoby się już(ja mam 32 a Tom 39)
ukochaj krasnale i nie daj się Ali z różowym...przejdzie jej ten kolor predzej niż myślisz

)
Zuza tez miała taki etap...szukuje Ją do przedszkola i tak:majty różowe,skarpetki-różowe,bluzeczka-różowa,spodenki lub spódniczka...tak!
no i gumki ,spinki różowe......................no koment...a teraz lubi fiolet,brąz,czerwony szary i turkusowy(bo to mój ulubiony no to i Jej

) )-i sama mówi ,że z rózowego wyrosła

))
i pamietam jak Zuza tak mnie witała siarczystym smiechem rano-jak Ciebie Maja..masz rację-wtedy czujemy sie te najważniejsze i niezastąpione...a miłość z oczu dziecka aż tryska
miłego dnia kochana bo pewnie już na nogach jestes
Pysia myśl nad imieniem bo juz niedługo rodzisz...moja klientka ostatnio urodziła-całą ciążę miał być Antoś a jak urodziła dała Jacek

))
Just- jak tam kochana,pospałaś??ukochać Remika:**
Młoda- nie rezygnuj z nauki!!! nie wolno bo będę lać!

najłatwiej jest dopuścić ,ale w życiu wynagradzany jest wysiłek więc nie poddawaj się!! co byś powiedziałam Rafałowi gdyby przyszedł i powiedział ,że chce zrezygnować??? OK!! ??????? czy DASZ RADĘ-POMOGĘ CI!!?????
na spacer z Małym mama wyjdzie w dzień jak bedziesz w szkole a wieczorkiem bedziecie sie bawić w domku-do zimy mały urosnie i "będzie z Nim co robić"

)
witam sie ze wszystkimi -pootwierałam okna i mą kaczą skórę kurka-trochę chłodno;/;/a słonko w okna zagląda..