reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja jak do tej pory wstalam z lozka , przebralam Iwe i dalam jej sniadanie...umylam sobie glowe, malnelam sie i zaraz jadziemy po moje wyniki krwi i na plac zabaw...a no i jeszcze prezent wypadalo by kupic:-p
ostatnio mam takie doly ze sama siebie nie poznaje

reklama
Wiola ja swoich zaraz tez biore na plac póki jeszcze nie jest takie mocne słonko:)

a ,że masz doły to akurat ja Cie rozumiem......
powodzenia w szukaniu prezentu..

Witam was kochane mamuski te przyszłe i obecne.

Rurka wiec tak ze szkoła tak : 23 mam egzamin z matematyki i to zalezy jak zdam egzamin jestem w 2 klasie a jak nie to 1 :-(. A do zeszytow jeszcze nie zajrzałam :-:)-:)-(...
Ale mama powiedziała ze jak bym nie zaliczyła tego egzaminu to mam nie isc do szkoły dalej ... NIe wiem jak to bedzie . Ale mysle ze jak bym bron boze nie zaliczyła tego egzaminu to pochodze do listopada bo macierzynskiego we wrzesniu i pazdzierniku dostane po 1030 zl :-D:-D a z K... dobrze dobrze;-);-)

Mamitka
własnie włosy tez mi wypadają... NIe wiem czy to nie przez te farbowanie :-D

Mmm hot dog:-D
Mi włosy wypadały przez ok. 6m-cy i to tak że wyłam bo gdzie nie spojrzę tam garść włosów. To chyba hormony.

Mamita dzięki ;-) no &&& sie przydadzą ;-) ;**

a @ jak nie ma tak nie ma ...
Jak długo mozna nie miec @ po porodzie ?
Ja urodziłam w lutym a pierwszą@ dostałam w grudniu w Sylwestra dokładnie.

Palemka a który masz d.c.??ja mam dzis 25d.c. i kurka też zrobiłam test ten o czułości 10 i mam bladą drugą kreskę....wczoraj kupiłam jak byłam na zakupach..a dziś w nocy tak mnie brzuch ciągnął ze zrobiłam choc nie wiem po co...działalismy w płodne tylko raz!!! w 13d.c. więc nie ma szans..ale zrobiłam..teraz do soboty czekam i dopiero zrobie drugi jeśli @ nie przyjdzie.....ale:tynkowałam płot a to ciązko się robi bo to tynk ozdobny i trzeba mocno trzeć..była 3 razy na solarium z czego ostatni raz wczoraj...nie biorę kwasu nic a nic.....nie wiem czy test do bani czy co.........

a kakao ja chetnie poproszę ;)
2 okna umyte biorę sie z taras..
jutro goście sie zjadą więc muszę pomyć..
Kochana to są ogromne szanse na fasolkę. Trzymam mocno kciuki

no!okna pomyte,parapety tez ,kwiaty podlane...

Palemka- dzięki -Tobie równiez miłego i miłej pracy:)

Wiola dzięki :)
normalnie bym skakała pod sufit,ale wiem ,że teraz to niemozliwe..
jak tam u Ciebie na froncie-działacie?

Rurka jest w spozywczaku,jak wróci to wstawi fotke płotu:)
ty to jesteś szybka w tym sprzątaniu:-D
To twoje ranczo na tym zdjęciu??? Ślicznie macie.

mama nigdy nie mów nigdy...swoją drogą ładny płot i nie tylko ;-)
Ja jestem dziś mega zmęczona całą noc ze stresu zasnąć nie mogłam tak się boje tej dzisiejszej wizyty ,że zaraz wyłysieje z nerwów ....

Nie denerwuj się , wszystko będzie dobrze, trzymam &

A u mnie wczoraj po południu pojawił się ponownie ból nerki, tyle że dużo mocniejszy, Już myślałam że będę jechać do szpitala ale ciepła kąpiel pomogła. Dziś się oszczędzam i na ile to będzie możliwe leże i nigdzie się nie ruszam.

Marcepanek nic się nie bój, wszystko będzie si :))

Wiolciu ja miałam to samo w tym cyklu, teraz jak już lutke biorę, to już wiadomo, przytulanki nie są potrzebne, i nie trzeba tak często:-D

Mamitka już dodaję foteczke, przepraszam, że tak długo, ale mój nowy tel nie przyjmuje mms, dopiero jak mi za jakies 20-30 min przychodzi sms, że jest do odebrania na stronie :) Można śmiało do mnie wysyłac, tylko to chwilkę dłużej potrwa :tak:
Zobacz załącznik 382527

Ostatnia edycja:
witajcie babeczki
mama no płot macie piekny :) no i mimo wszystko wbrew temu co mówisz wierze, ze sie udało :* i wszystko bedzie dobrze :) a że tylko raz działaliscie to i dobrze perzecież do tego potrzebna tylko jedna sztuka plenmika i jedno jajo :)
rurka &&&&
marcepanku &&&& mysle o Tobie ciepło...
pysia no to myslcie intensywnie :*

jestem ..bylismy na placu..teraz dzieci na ogrodzie i zażyczyli sobie naleśniki z nutellą...............ja się pytam kto to nasmaży w taki upał!!! no ,ale cóż ..zaraz ide do patelni;))

Rurka dziękuje za wstawienie fotki:))) ;**

Pysia- dzięki ,no płot bardzo mi sie podoba!! oj bardzo:)co przechodzę to go głaszczę ;))))))))
no i ja tez bym chciała,żeby @ nie przylazła...

Marcepanek-czekamy na info-już po wizycie jesteś..

Maran- dzięki kochana..wiem ,że wystarczy 1 ~~~~o i licze na małego cuda ,ale kurka wiem jak sie nadzwigałam ostatnie dni i boje sie ,że nawet jeśli się udało to się nie utrzyma a dzisiejszy test to "resztki" ciążowego hormonu i zamiast ciemnieć krecha to przyjdzie @...ale nie biadole już -do poniedziałku sie wyjaśni...dobrze,że rodzinka bedzie od jutra to jakos zleci i nie bede miała czasu myśleć....

no i jeśli by się udało to bedzie Filipek ;))))))))))))) bo w samą owu i 1 raz to na 100% bedzie synek ;)

Cześć dziewczynki:)
Jestem nowa na forum i chciałabym się przyłączyć do waszego grona:-)
Mam pytanie bo staram się z mężem o dzidzie już z pół roku i narazie nic nam nie wychodzi:-( Spóźnia mi sie @ ale robiłam dwa razy i wychodzi 1kreseczka:-(

Nie dużo bo to tylko 3dni:/ Moze to jest przyczyna że mam podwyższona prolaktyne?
Bolą Mnie piersi ponad tygodzień tak jakby na miesiączkę ale nigdy tak długo nie mniałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry