reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Dzisiaj kiepski dzień.
Ja mam takiego lenia że masakra. Niusi ktoś ukradł grzyby.
Do tego coś mi sie w kuchni popsuło i zapach przeprzydły nie umiem go zlokalizowac. Zaglądnełam do każdej szafki do lodówki i nie wiem skąd ten smród. Mąż stwierdził że może jak w nocy były drzwi na taras otwarte to nam wleciał ptak i odwalił kite w jakimś kącie. chodze i wącham cały czas. Nasmarzyłam naleśników ale nawet ich nie tknełam bo mnie odrzuca coś mi brzydko pachnie masakraj jakaś. Pytanie kto zrobi obiad. ??

Niusia głowa do góry maślaki jeszcze urosną.

Ja uświadomiłam sobie, że któryś dzien z kolei nie robie obiadu :/
Wszystko o czym pomysle mnie odrzuca i nawet nie moge sie zmobilizowac by zrobic cokolwiek do jedzenia :/
Nie mam na nic ochoty, ale jak juz zaczne cos jesc to w trakcie jedzenia przychodzi apetyt.. Ale zrobic nie moge nic :(

Hehe :-D Lina może bym i poszła, ale płace ubezpieczenie i chyba coś mi sie należy :) A tak nawiasem mówiąc to poprzednią ciąże chodziłam prywatnie a pierwszą nie i szczerze lepiej się mną zajmował lekarz państwowy niż prywatny, dlatego nie chce chodzić prywatnie. A nie wiem czemu ale mam taka super ginekolog ze żal by mi było do niej nie chodzić gdzie indziej, poza tym prywatnie kasują kupę kasy i nic więcej. A tam gdzie ide pracuje lekarz z Akademi Medycznej co jest podobno znany właśnie z USG genetycznego. A teraz tak sie porobiło w służbie zdrowia, że łatwiej się dostać do tego na książeczkę niż prywatnie. Dodam, że miałam problem z ginekologiem ponieważ nikt nie chciał prowadzić mojej ciąży ze względu na cukrzycę, tylko moja doktorka sie zgodziła co mnie zdziwiło no i ten prywaciaż...

Ale się już odstresowałam lody z bitą śmietana i polewą :) do tego spacer z córcią na rolkach (ona) aby kalorie spalic hihi ;-) i teraz czekamy na obiadek i M.

Angel odwiedz pomorze to zrobię Ci dobry obiadek :)

Ostatnia edycja:
Nusia a to Ci łobuz ukradł grzybki :-D
Ja już po lekarzu , wszystko ok . Tylko o wyniki badań musiałam walczyć ( potrzebowałam skserować robione przez fundusz na prywatną wizytę ):wściekła/y:Nie chcieli mi wydać w przychodni , pielęgniarka mi powiedziała że jedynie lekarz na wizycie mi może dać . Nawet mi ich nie chciała pokazać ,żebym sobie sprawdziła czy wszystko ok . Na szczęście w przychodni pracuję moja sąsiadka i dzięki niej mogłam sobie zrobić ksero :tak:
A na wizycie lekarka dała mi jakąś próbkę witamin PregnaPlus się nazywają i są już z kwasami omega . Zawierają olej rybi ( czyli chyba tran ) witaminę B6 , B12 , kwas foliowy , żelazo, cynk i jod .
Czyli dość prosty skład tylko z najważniejszymi składnikami odżywczymi

Bożenka
jak synek ?? Byłaś u lekarza ??

Ostatnia edycja:
Ja jednak zrobiłam ten obiad, chłopaki już zjedli. Nafurczałam na męża na dzień dobry jak tylko wszedł do domu, ale nie żałuje bo mu sie należało. Tate z kolei boli gardło (tak twierdzi) chodzi i furczy e go zaraziłam, że go boli tu (i pokazuje mi 5 cm od krtani) to mu mówie że tam sie może zgaga palic a nie gardło, to chodzi i jajczy żebym mu dała syrop na ból gardłą od południa. Jak mu mówie że syropy sa na kaszel a nie na ból gardła to za chwile woła o to samo. A jak mu dałam aerozol na gardło to mi mówi że nie będzie psikał bo mu sie chce po tym wymiotowac. Normalnie gorzej jak z dzieckiem. wykończą mnie te chłopy. Boże prosze o córcie. <plis>

Bozienka jak ma goraczke to go schlodz a nie ogrzewaj !!!! rozbierz do gatek , no chyba ze ma dreszcze . Ja na goraczke dzieciam pecinki zimnymi okladami owijam i schodzi w mig ale kiedys juz mnie lekarz oswiecil ze przy goraczce nie ogrzewamy

reklama
Do góry