• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny, jak wygląda wysypka po 3 dniówce? Mały ma kilka takich plamek czerwonym, ale może jest ich nie więcej jak 10... więc nie wiem czy to jest to... poza tym to nie chce mi jeść... :( tylko flacha, a w dzień poza piciem wielkie NIC :(

reklama
Dziewczyny, jak wygląda wysypka po 3 dniówce? Mały ma kilka takich plamek czerwonym, ale może jest ich nie więcej jak 10... więc nie wiem czy to jest to... poza tym to nie chce mi jeść... :( tylko flacha, a w dzień poza piciem wielkie NIC :(

Hania miała kilka dni temu trzydniówkę. U niej zaczęło się na buzi. Wyglądała jakby miała rumień normalnie. Potem schodziło na brzuszek, rączki, na koncu na nóżkach

Dzięki jeszcze raz... nie wiem czy to będzie to, ale najpierw była gorączka przez prawie 3 dni a teraz wyszły takie plamki czerwone... ale jest ich malutko, trochę podobne do wysypki przy różyczce...

Lena mi zawsze najbardziej pasuje weekend:)

Z wysypką dzisiaj w kńcu lepiej nie zapeszając... od wczoraj nie dostaje kaszki do mleka, już sama nie wiem czy to nie to...
Zobaczymy jak dalej będzie, bo chciałabym wrócić do normalnego mleka.

Kasiulka a ty jeszcze karmisz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry