reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lena gdzie i kiedy?

Anik współczuję:( Też nie dawno to przeżyłam(*)(*)

Tak jeszcze doczytuję i żyraffka jak ja Ci holernie zazdroszczę że Łukasz dopiero uczy się chodzić... jaki to był spokój, a teraz to ADHD. Koty wszystkie już przed moim dzieckiem uciekają, a na spacerze dwa kroki w przód dziesięć w tył. A przez cały sierpień mama ma jeszcze drugiego wnuka (7 lat) więc podziwiam ją...

Ostatnia edycja:
reklama
czesc babeczki jestesmy już w domku ;)
jutro poodpisuje, ale widze ze nie bede miala wiele do nadrobienia, bo dzisiaj taka troche cisza;)
kolorowych snow muaaaaa

Lena gdzie i kiedy?

Anik współczuję:( Też nie dawno to przeżyłam(*)(*)

Tak jeszcze doczytuję i żyraffka jak ja Ci holernie zazdroszczę że Łukasz dopiero uczy się chodzić... jaki to był spokój, a teraz to ADHD. Koty wszystkie już przed moim dzieckiem uciekają, a na spacerze dwa kroki w przód dziesięć w tył. A przez cały sierpień mama ma jeszcze drugiego wnuka (7 lat) więc podziwiam ją...

Podaj jakis najblizszy termin kiedy mozesz??

Dobranoc Dziewczyny. troszkę was poczytałam ale nię poodpisuję wybaczcie, mam jakiś dzień zamartwiania się :baffled: znowu nie poprasowałam :-(

3769273_0.gif

Ostatnia edycja:
Dzie Dobry wieczór....
Postanowiłam zajrze na moment przed udaniem sié do łóżeczka.....
kasiek - bardzo się cieszę kochana że z Damiankiem już lepiej...Wielki całus dla niego od ciotki i Polci....
Anik - współczuje straty....Ja z moja babcia jestem baaaardzo związana...to ona mnie wychowała....nie wyobrażam sobie ze mogłoby jej nagle zabraknąć....Cieszę się że dałam babci prawnuczkę to było zawsze jej największe marzenie....doczekać wesela choć jednej z nas i doczekać prawnuka ode mnie lub mojej siostry...Siostra wyszła za maż a ja mam Polcię wiec spełniłyśmy marzenia babci....i mamy nadzieję ze jeszcze przed dłuuuugie lata będziemy spełniać kolejne jej marzenia......
zdec - nie fajnie z tą wysypką....A jesteś pewna że to od jedzenia....Może jakiś płyn...jakieś owady ja pogryzły.....
perfecta - ja tam wiedziałam że tak będzie....też mi nowina....Wiem jaka zdolna z ciebie babeczka....więc nie mogłoby być inaczej....Zwolnienie z egzaminu to był pewniak!!!!! Gratki!!!!!
lena - współczuję pogrzebu....
mamakubulki - i jak było???? Napewno się zrelaksowałaś, co????? Czekamy na relację......
zyrraffka - my prowadzaliśmy (a w zasadzie moja mama jak u nas była) Polcię trzymając ja nie za rączkę ale pod paszkami....chodziliśmy z nia tak minutę, dwie aż w końcu mama ja puszczała a ona szła nadal....z tymże ona już wtedy robiła samodzielne kroki.....chciałysmy ją tylko zachęcić do tego aby chodziła na nozkach a nie raczkowała co jej wtedy wychodziło lepiej.....

A u nas ok....Mam złote dziecko....Pięknie śpi, cudnie je....nie marudzi i ciągle by się przytulała i uśmiechała....Czyż matce potrzeba czegoś więcej do szczęścia....no nic zmykam....stary wrócił już z roboty .....więc czas do łózeczka.....;-)

Hejka

Perfecta GRATULACJE! zdolniacho ty nasza;-)
Lena wspolczuje pogrzebu:(
Anik kurcze bardzo to przykre:( Mała zrozumie pewnie po jakims czasie ze tak musilo byc i zaakeptuje fakt ze babci juz nie ma, :( Ja bylam mala jak juz babc i dziadkow nie mialam, mój mąz ma jeszcze dziadków od strony mamy....
zzyrrafffka wyganiaj zle samopoczucie!:*

U nas po staremu (co ja moge pisac jak ciagle w domu siedze ;P)
Za tydzien Hani wielki dzien! pierwszy dzien w szkole!!! :-D ale zleciało........

Dzień dobry z rana :) Trzecia :)

eagle - namiarów nie biore, ale biore laptopa, więc sama bede na bierząco opowiadać jak tam w szpitalu :)
konniczynka - powodzenia w przeprowadzce.
mama kubulki - jak tam pobyt w spa?? :) Czekamy na zdjęcia Kubusia :)
dorotka28de - jej :) ile imprez u Ciebie. Ja w zyciu byłam na tylu weselach ile Ty przez weekend objeżdzasz :)
EWA1981 - trzymam kciuki za znalezienie pracy.
Perfecta - gratuluje z powodu egzaminu :)
zdec - wspołczuje alergii. Nie moge nic doradzić, bo sie nie znam :(
Anik79 - smutno :(
zyrraffka - główka do góry :)
Agi78 - super masz z Polcią :) U nas przytulanie wygląda tak, że Krystianek wdrapuje mi sie na kolana, a potem proboje sie wspiąć jak najwyżej - po brzuchu, po twarzy - wszystko mu jedno :)

Nie bede pisała co u mnie, bo bez zmian :) Dojście do kuchni, to juz sukces. No i czekanie....

witam się i ja na szybko;-) lecę zaraz ogarniać mieszkanko wieczorem przychodzą znajomi to podrinujemy:-D:-D

eagle - przykro mi z powodu cioci:-( Tomciowi ząbków gratulujemy, duża już ta twoja dzidzia w brzuszku:cool2: waga się nie przejmuj, pięknie wyglądasz:tak: zdjęcia cudne

konniczynka - szybkiej przeprowadzki zycze:-) to o której w końcu wczoraj Emilka wstała?

milka - jak rozmowa męża? udanego urlopu:-)

emalia - na razie idzie wszystko z planem, mam nadzieję, że odbiór tez nie będzie trwał długo, niedługo idziemy zobaczyć jak nasze mieszanko w środku wygląda:cool::cool:
widzę, że u was remont pełną para:-) oby szybko i bezproblemowo wam poszło

mama -kubulki - kiedy te zdjęcia wstawisz:-p:-p:-D wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!

dorotka - udanej zabawy:-)

Kasiek - bardzo się cieszę, że Damiś się lepiej czuje; Majusia przesyła mu buziaki oczywiście ciocia Gosia też:-D:-D

Ewa - powodzenia w szukaniu pracy

Perfecta - no mistrzuniu a nie mówilam, ze pewnie nie będziesz musiała zdawać!!! Gratki a Jasio to bardzo rozgadany facet:-):-)

zdec - uśmiałam się z Natalci, bo u nas to samo 3 kroki w przód 10 w tył:-D:-D zwykłą prosta pokonujemy w godzinę:cool2::cool2:

Anik - :-(

zyrraffka - a co to za zamartwianie?? Mam nadzieję, że koleżanka Ci humor poprawiła:tak:
jak nie to specjalnie dla Ciebie wrocławska zyrraffka przesyła pozdrowienia i buziaki
DSC_0799.jpg

Lecę ogarnąć mieszkanko i jakieś przekąski szykować, ale w ten ukrop to tylko chłodnik mi do głowy przychodzi:blink:

reklama
Witam po przerwie jakoś nie mam weny na pisanie:baffled:to lato tak szybko zleciało cały czas tylko lało i lało a teraz zaraz jesień:dry:
W sobote wyruszam na panieńskie to się troche odstresuje;-):-)na początek zabawa w klubie i tancerz dla przyszłej młodej a póżniej sie zobaczy:happy2:

Piszecie o niejadkach ja też musze sie nieżle namęczyć żeby moja coś zjadła co chwile jej cos podtykam i tak po łyzeczce po kęsku sie uzbiera niewiem skąd ona waży 12 kg bo strasznie mało jje

Do góry