reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Hej
Zaraz wychodze po wyniki i na spotkanie z polozna.
Ledwo zyje, od godziny mecza mnie skurcze i okropny bol pachwiny:-:)szok:

powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

elifit Straszne z tymi kośćmi miednicy. Mam nadzieję, że moje sie tak nie rozejdą bo chciałabym mieć takie biodra jak przed ciążą :-p.

chyba nie kazdemu sie rozchodza :)
mejej mamie i 2 siorka nic sie nie poszerzylo i sa chudsze niz przed ciaza :)
mam nadzieje , ze i mnie to szczescie spotka heh

jestem i ja... humor nadal do d... wszystko mnie boli , caly dol brzucha, miednica, najchetniej bym usaiada i beczala...nie przechodzilam tego tak zle przy julce...w nocy nie spie bo mam mega zgagi,czuje jak mi bulka w przelyku... marze o rozwiazaniu...trzymajce sie kochane

Anulka juz blizej jak dalej !! trzymaj sie jakos :))

cytryna LG
atram a tee butki. Mam je i mojej też kupiłam w zeszłą zimę, chociaż wcale mi się nie podobają, to są genialne na mroźną zimę!! w noge ciepluteńko, super wygodne i w nich się zapomina że się ma w ogóle buta na nodze. Wszyscy tu w nich dreptają od jesieni do wiosny.

To zdecydowanie trzeba tym butom oddać, że zimno w nich nie jest i siorka w największe mrozy w samych rajstopkach śmigała a ja w zwykłych butach miałam rajstopy i grube skarpety a zimno było nadal.

Jewcia w galeriach handlowych w markowych sklepach są na pewno. Siostra je przez internet kupowała. Podali tam dokładne wytyczne odnośnie tego jak zmierzyć nogę i wybrać odpowiedni rozmiar.

dziekuje za kciuki:tak: dzis bylam tylko omowic kwestie porodu i poznac babeczke no i jestem zadowolona :-)
wizyta u gina jutro wiec prosze o kciuki....
elifit mnie tez boli spojenie, ale na ostatniej wizycie ginka robila mi USG i wszystko z nim ok...
Dobranoc;-)

dziewczyny boję się że moja naiwność mnie zgubi.. dziś wpuściłam do domu akwizytora ofe i choć babka więcej doradzała niż namawiała na konkretny fundusz to i tak jestem wkurzona że mogłam dać się omamić :-:)-:)-:)-( jak mam się oduczyć łatwowierności? i teraz zaczynają mi się wkręcać jazdy że będę złą matką, że mógł mnie ktoś napaść albo okraść, że zawiodłabym męża:-:)-:)-( aż mi się żołądek zdenerwował i łzy do oczu cisną :-:)-(

elifit nie bądz dla siebie taka surowa, ale dobrze że wyciągnełaś wnioski i więcej tak nie rób. Chyba każdej z nas czasami sie zdarzy zrobic coś głupiego a potem się zastanawiamy, że mogło się to żle skończyć. Nie dołuj sie już tym, przytul sie do męża, niech ukoi twoje skołatane nerwy.I dobrejnocki życzę.;-)

reklama
Do góry