reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

Udało mi się kupić w samą porę na wyjazd do tatusia takie krzesełko turystyczne do karmienia, za UWAGA 30zł ;) ale jestem zadowolona ;) THERMOBABY - BABYTOP KRZESEŁKO DO KARMIENIA (1779432464) - Aukcje internetowe Allegro

Aha, kiedyś chyba ktoś coś pisał o pieluszkach z Kauflandu Wickies, ja kupiłam z ciekawości, i muszę powiedzieć że są OKROPNE!!!! Może i tanie ale taki szajs że szkoda gadać... szeleszczą jak dziecko się rusza, kupa wyszła bokiem i w ogóle, nie fajnie... :( jeszcze mi brakuje spróbować DADA i HUGGIES i chyba wszystkie mamy za sobą ;)

reklama
Udało mi się kupić w samą porę na wyjazd do tatusia takie krzesełko turystyczne do karmienia, za UWAGA 30zł ;) ale jestem zadowolona ;) THERMOBABY - BABYTOP KRZESEŁKO DO KARMIENIA (1779432464) - Aukcje internetowe Allegro

Aha, kiedyś chyba ktoś coś pisał o pieluszkach z Kauflandu Wickies, ja kupiłam z ciekawości, i muszę powiedzieć że są OKROPNE!!!! Może i tanie ale taki szajs że szkoda gadać... szeleszczą jak dziecko się rusza, kupa wyszła bokiem i w ogóle, nie fajnie... :( jeszcze mi brakuje spróbować DADA i HUGGIES i chyba wszystkie mamy za sobą ;)
my Dada uzywalismy w Pl caly czas, rzeczywiscie niewiele sie roznia od oryginalnych pampkow

A to krzeselko to prawdziwy must jak sie duzo podrozuje, my je mamy juz od kilku miesiecy bardzo zadowoleni zwlaszcza ze niestety nie wszedzie w restauracjach posiadaja krzeselka dla dzieci, no i na wizyty u "niedzieciatych" tez super :))

a się wrąbałam z tymi Wickies'ami... szkoda mi wyrzucać, więc raczej je wykorzystam, ale są takie okropne że aż mnie trzęsie jak je widzę... następnym razem kupię Dada w Biedronce

My mamy na jesień butki Bartka, a teraz Gosia nosi lekkie butki pod kostkę lub sandałki.
Co do pieluch ja spróbowałam dady i nie byłam zadowolona- owszem bardzo miękkie, ale duuuużo mniej chłonne od pampków. My lecimy tylko na pampersach, nawet już nie próbuję kombinować....
A propos- w Realu promocja- dziś kupiłam dwupak Pampersa po 58 pieluszek za 84 zł.

Też z pieluszkami nie kombinuję.
Pampersy sprawdzone i koniec.
A propos coś tam w Rossmanie będzie że 06.09 trzeba się zalogować na ich stronę i wydrukować jakiś kupon, wtedy pampersy po 39,99 będą:)

jeśli chodzi o pampki to jednak pampersy są najlepsze, po namowie sąsiadki zaczełam używać haggisów i nie polecam, każdpampers przesikany, nie wytrzymywały nocy:/ terazmamy pampers premium care ale chyba wrócimy do pants jednak, nie ma płaczu przy zakładaniu chociaż też mnie troszke zaczeły wkurzać ostatnio...

reklama
Do góry