reklama
Kiniutka ja osobiście obstawiam, że twoje niecodzienne samopoczucie jest wynikiem ciąży. Ja jak mi się zdarzy opuchnąć to mam taki dziwny ból stawów i czuję opór jak ruszam np. stopami. Do tego stopnia, że nie jestem w stanie zgiąć paluchów. Możliwe, że w nocy uciskasz na jakiś nerw albo raczej na naczynia krwionośne i dlatego masz odrętwiałe ręce. Nie martw się jak urodzisz to minie i wróci dopiero przy następnej ciąży albo na starość.
mileczka89
Mamita małego Mareczka
hejka
Ja po wizycie. Wszytko opisane w odpowiednim wątku. Dzieki za kciuki:-) Jednakowoż nastrój "pod psem" więc chyba w ramach wyjątku zrobie sobie dziś frytki 
Asionek31
Fanka BB :)
to i ja frytki poprosze
))
piszecie o samopoczuciu .. ja wsumie nie powinnam narzekac
robie wszystko , do teraz wsumie to super sie czulam
dalej jest ok , ale juz mi brzuch ciazy przy lazeniu ... do tego maly jak na zlosc za kazdym razem jak gdzies ide zaczyna wariowac i nawalac po pecherzu , a to juz przyjemne nie jest
zaczal mi sie tez stwaiac brzuch wsumie to non stop i dobrze , ze mam jutro wizyte , bo sie troche martwie tym czy to normalne ??
oby do przodu !! damy rade !!
moze poznasz ?? trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oj tak taki porod to marzenie
moze wszystkie z tego watku bedziemy mialy lajcik
czego sobie i wam zycze !!
witaj murzynie
cos mialam napisac i skleroza
piszecie o samopoczuciu .. ja wsumie nie powinnam narzekac
robie wszystko , do teraz wsumie to super sie czulam
dalej jest ok , ale juz mi brzuch ciazy przy lazeniu ... do tego maly jak na zlosc za kazdym razem jak gdzies ide zaczyna wariowac i nawalac po pecherzu , a to juz przyjemne nie jest

zaczal mi sie tez stwaiac brzuch wsumie to non stop i dobrze , ze mam jutro wizyte , bo sie troche martwie tym czy to normalne ??
oby do przodu !! damy rade !!
Hejkaa:-) a ja z rana po kubeczek poleciałam do apteki jutro mocz trzeba zaniesc i pobieranie krwi a później usg ! może będe wkoncu znała płećchciałąaabym.. Tak czytam co piszecie i powiem szczerze ,że aż się przestraszyłam
tak szybko mi ta ciążą leci ,że jeszcze nie zdążyłam się bać porodu ale widze ,że to już pora to ja już od dzisiaj boje się ....
hehe .
moze poznasz ?? trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
he he dziękiale prawda jest taka ,że gdybym wtedy nie dostała już skierowania na szpital i nie kazałby mi się w ten dzień zjawić w szpitalu to pewno bym czekała w domu na prawdziwe skurcze porodowe których się w ogóle nie doczekałam i koniec końców urodziłabym w domu ,a tego bym nie chciała
a niewiele brakowało i właśnie tak to by się skończyło... Minęło już 10 lat więc mam nadzieję ,że teraz będzie równie lekko ale ,że chociaż będę wiedziała ,że to już
Bynajmniej takiego porodu każdej z Was życzę![]()
oj tak taki porod to marzenie
Dzień dobry,
Wróciliśmy z gór, jestem czarno jak afrykaner ;-)
zabieram się do czytania buźka
witaj murzynie

cos mialam napisac i skleroza

mileczka89
Mamita małego Mareczka
okey! To już lepiej od razu wezme sie za obieranie ziemniaków, bo dla dla połowy babyboom może mi zająć
Ale warto dla chwili grzesznej tłustej przyjemności
Miłka witojcież!

Miłka witojcież!
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Ale domowe są jak dla mnie najlepsze
Trzeba sie troche pobolcować ale smak rekompensuje 
atram81
malutka ciesze sie ze maly jeszcze w srodku
Ja tez mam nadzieje ze bede wiedziala ze to juz i ze objawy produ beda ksiazkowe. I do szpitala mam 40min jazdy wiec jak juz sie raz wybiore to domu nie wracam
Moja kumpela z pracy np nie zauwazyla kiedy jej wody odeszly... pojechala do szpitala bo miala lekkie skurcze, a oni pytaja kiedy pani odeszly wody - ona zdziwiona ze juz odeszly...
moja siora chopdzila siku jednej nocy czesciej niz zwykle,
poprostu siuku, a rano dostala takich skurczy ze szok
okazlo sie ze jej wody odchodzily jak sikala ....
urodzila w 28 tyg coreczke ... 3 miechy w prokociumiu , ale dzieki bogu silna sztuka byla i na dzien dzisiejszy Basia ma 6 lat i rozwija sie koncertowo , jak z nia jezdza do prokocimia na kontrole to az te pielegniarki nie wierza jak ona jest madra i ma skubana takie zdolnosci manualne ze zagina pani a przedszkolu
Doczekasz się doczekasz, jeszcze zatęsknisz za tym okresem
Ja też się cieszę ,że mały jeszcze w środku ,a najbardziej to chyba mój luby bo modlił się abym choć do 1-go września wytrzymała ,a to dlatego ,że przeszłoby koło nosa 2000zł z ubezpieczenia które specjalnie po to wziął jak zaszłam w ciążęNo cóż pierwszy jutro więc tfu,tfu ale jeszcze wszystko się może zdarzyć
A od jutra będzie się modlił o dalszy termin
Mi wody odeszły przy samym porodzie razem z małym przy drugim parciu![]()
mi ostatnio znajoma powiedziala ciekawostke i nie wiem czy to prawda
ze jesli bylam w pl u ginekologa do 9tyg ciazy to nalezy mi sie becikowe z pl, a ja bylam w pl w 7 tyg i mialam wtedy wlasnie pierwsza wizyte ..
ciekawe bardzo
podobno musze wziac tylko od gina druk potwierdzajacy kiedy bylam i gdzies tam wyslac, po czym jak sie mlody urodzi i bede w pl to go zglosic do jedo roczku i podobno wtedy wyp;aca 1000 zl
wiecie cos na ten temat ??
okey! To już lepiej od razu wezme sie za obieranie ziemniaków, bo dla dla połowy babyboom może mi zająćAle warto dla chwili grzesznej tłustej przyjemności
Miłka witojcież!
dobrze policz
ja sie wczoraj naczytalam historyjek w sierpniowkach i chyba sie przejelam tym czy podolam wszytskiemu ze dzisiaj juz nie spie o 4 rano..
przewaracalam sie cala noc na lozku, porazka takie spanie ...
reklama
Marti_1984
Dziewuszki, mam pytanie tak się oglądnełam podczas smarowania i mam trochę na ciele takich czerwonych kropeczek nowo wyskoczonych co to jest cholerka ma ktoraś z was takie cudo?