reklama
wiesz, przez telefon chociaz moglaby Cie wypytac. Gdyby byl powod do obaw na pewno by Ci powiedziala, a jesli byloby to normalne moglaby Cie uspokoic. Na pewno Cie lekarz nie zostawi gdyby coś jej nie pasowało. Ale masz koleżanke do konsultacji, więc w sumie wychodzi na to samo
Nie mogę się doczekać uczucia ruszającego się bobasaTo musi być dziwne uczucie.
ja tak samo

Bunny86
mama Patryka i Dominika
Cześć dziewczynki.
Witam Qcz! I nie martw sie znajdziesz pracę.
Wika ty tyle pał nie stawiaj bo Ci dzieciaki samochód obrzucą jajkami. Przynajmniej tak przywitały dzieciaki dzis w pobliskim technikum ukochana panią od maty.
Dana gdzie zdjęcia po ukończonym remoncie ? A testy owu. używałaś kiedyś?
Iza o czym tak myślisz?
Maron mi sie też wydaje ze to kłucie to nic groźnego.
A pierwsze ruchy to od razu będziesz wiedziała ze to to. Jak by Cię ktoś piórkiem od środka myział. Albo trzymałaś kiedyś motyla w ręce , to tak jakby uskrzydełka delikatnie Cię dotykały. Pierwsze ruchy poczułam w 18 tyg
Trina super ze mały sie przyzwyczaił do przedszkola no i ze trafiłaś na fajne . Ciekawe ile Cię podlicza na tak zwany komitet.
Dziewczyny a imię Mateusz po anielsku pięknie brzmi ale nie pamiętam jak sie pisze ale mi sie podoba
My z Patim też byliśmy na szczepieniu. Młody ma 13.300 i 90 cm.
Wiecie co hormony mi buzuja. Jestem strasznie płaczliwa. Wczoraj wpadłam w histerie ze Patryk nie ma jąderek. Już myślałam ze pewnie operacja go czeka . Dzis miałam badania więc wzięłam go za rękę i do lekarza. Pediatry nie było ale była pielęgniarka od dzieci. Ona mu sprawdziła , nie od razu znalazła ale znalazła. A ja głupia pół wieczoru ryczałam.
Pytanie do mam chłopców. Czy jak wasze dzieci leżą to możecie zauważyć jąderka w mosznie?
Witam Qcz! I nie martw sie znajdziesz pracę.
Wika ty tyle pał nie stawiaj bo Ci dzieciaki samochód obrzucą jajkami. Przynajmniej tak przywitały dzieciaki dzis w pobliskim technikum ukochana panią od maty.
Dana gdzie zdjęcia po ukończonym remoncie ? A testy owu. używałaś kiedyś?
Iza o czym tak myślisz?
Maron mi sie też wydaje ze to kłucie to nic groźnego.
A pierwsze ruchy to od razu będziesz wiedziała ze to to. Jak by Cię ktoś piórkiem od środka myział. Albo trzymałaś kiedyś motyla w ręce , to tak jakby uskrzydełka delikatnie Cię dotykały. Pierwsze ruchy poczułam w 18 tyg
Trina super ze mały sie przyzwyczaił do przedszkola no i ze trafiłaś na fajne . Ciekawe ile Cię podlicza na tak zwany komitet.
Dziewczyny a imię Mateusz po anielsku pięknie brzmi ale nie pamiętam jak sie pisze ale mi sie podoba
My z Patim też byliśmy na szczepieniu. Młody ma 13.300 i 90 cm.
Wiecie co hormony mi buzuja. Jestem strasznie płaczliwa. Wczoraj wpadłam w histerie ze Patryk nie ma jąderek. Już myślałam ze pewnie operacja go czeka . Dzis miałam badania więc wzięłam go za rękę i do lekarza. Pediatry nie było ale była pielęgniarka od dzieci. Ona mu sprawdziła , nie od razu znalazła ale znalazła. A ja głupia pół wieczoru ryczałam.
Pytanie do mam chłopców. Czy jak wasze dzieci leżą to możecie zauważyć jąderka w mosznie?
livastrid
2010 & 2012
no takie, cos sie rusza nie zawsze tak jakby sie chcialo by sie w okreslony sposob ruszalo
maron, rozpoznasz od razu te zaklocenia w brzuchu. Mnie brzuch czesto dokuczal na tysiac roznych sposobow, w tej ciazy nie zwracam juz na to uwagi. Na uwage zasluguja regularne skurcze i nagle tepe bole a takze bole watroby.
dana a prosze ;-)
maron, rozpoznasz od razu te zaklocenia w brzuchu. Mnie brzuch czesto dokuczal na tysiac roznych sposobow, w tej ciazy nie zwracam juz na to uwagi. Na uwage zasluguja regularne skurcze i nagle tepe bole a takze bole watroby.
dana a prosze ;-)
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Normalnie jestem w szoku co kobieta jest w stanie zrobić chyba by poczuć sie piękna i podążać za wytycznymi mody i innymi dziwnymi powodami.
http://www.pudelek.pl/artykul/34774/33_cm_w_tali_na_okladce_voguea_foto/
http://www.pudelek.pl/artykul/34774/33_cm_w_tali_na_okladce_voguea_foto/
Ostatnia edycja:
reklama
aaaa, widziałam dokument o gorsetach i robili wywiad z kobietą o najwęższej talii na świecie. A ponieważ uważa, że nie osiągnęła szczytu swoich możliwości, usunęła najniższe żerba, żeby dalej móc zwężać obwód. Masakra.
Ostatnia edycja:
Podziel się: