reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja z takim utęsknieniem czekałam na odcinki nowe :-) pani doktor bije wszystkich na głowę, ale ten Andrzej jaka ciamajda ;)

Ooo tak, a ta żona Jerzego to jedna wielka ku.... nooo :-D

Właśnie mój syn odpłacił mi się mocnym kopniakiem...niedawno wyszłam spod prysznica i podczas wycierania za bardzo przycisnęłam nogą w bok brzuszka, a teraz dziadyga mała tk mnie skopał :baffled:

W ogóle to chciałabym serdecznie podziękować 300setnego podziękowania :*

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny pomóżcie!!! Jak usunąć dmoje fotki na Facebooku?? bo dodałam już 3 te same :-D

Przez inną przeglądarkę, np IE, ja w taki sposób tam usuwałam foty.

No bo sobie mamuśka myślisz dziecię ściskać ;)
Nie wiem po co mi to mleko było teraz tylko zgagę mam.

Ale ja naprawdę nieumyślnie, ja się w klatę biję!!
Masz migdały? Obierz ze skórki, jak są całe, albo zrób sobie miętę.

Dobranoc Fifciu :*

witajcie :-)jestem tutaj nowa:tak:
ja również zaczęłam starania w tym cyklu i dołączam do Was :)
pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie:)
ja jestem teraz w 23 dniu cyklu i szczerze mówiąc to nie czuje nic, co by miało zwiastować zafasolkowanie.nie znam za bardzo swojego organizmu , przez 10 lat brałam pigułki i nawet nie wiem zbytnio jakie mam cykle. także czekam na @...a jak nie nadejdzie to wtedy dopiero zrobię test:)

reklama
witajcie :-)jestem tutaj nowa:tak:
ja również zaczęłam starania w tym cyklu i dołączam do Was :)
pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie:)
ja jestem teraz w 23 dniu cyklu i szczerze mówiąc to nie czuje nic, co by miało zwiastować zafasolkowanie.nie znam za bardzo swojego organizmu , przez 10 lat brałam pigułki i nawet nie wiem zbytnio jakie mam cykle. także czekam na @...a jak nie nadejdzie to wtedy dopiero zrobię test:)

Cześć :) Ja też brałam pigułki 10 lat. Odstawiłam 2 lipca i zaczęliśmy starania :) Na razie też czekam na @...

Do góry