reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Właśnie sie zastanawiam jak to z takim przwijakiem może być - czy dziecku sie nic nie stanie, ale chyba masz racje asko - jak jest ktoś dorosły przy dziecku to raczej nie spadnie

reklama
Tez sie zastanawialam nad zakupem przewijaka, ale skoro tak dobrze o nim piszecie to kupie, faktycznie przewijajac dziecko na lozku kregosłup moze tego nie wytrzymac...

Dziewczyny, a co myslicie o poduszce -rogalu do karmienia?

sosnowiczanka temat poduszek bł tu juz wczesniej na watku poszukaj:) ja wczesniej nie mialma teraz mam, ale czy bede uzywała.. nie bardzo chcę karmić ale się okaze:).
Pyszczek, to twoj wybor oczywiscie sa mamy ktore kupily i nie uzywały.. ale ja nie dam złego słowa powiedziec na temat przewijaka, moj kregosłup po ciazy to było masakra a dzięki niemu dałam radę, jedynie załuję ze nie mam gdzie postawic stelarza pod wanienkę bo tez bym kupiła, a tak niestety musimy kłasc na lozku albo w duzym pokoju na stole.. gdzie nie zawsze jest mozliwosc.

A ja mam pytanie o wanienkę. Bo widziałam że są takie większe 100 cm i chyba 84 cm. Skłaniam się ku większej, ale czekam na wasze opinie :)

Ja kupuję wanienkę wielkości 102 cm bo uważam że większa jest lepsza dziecko będzie rosło i będzie miało się w czym pluskać i nie będzie się musiało cisnąć w malutkiej. Koleżanka mama mojego chrześnika miała małą wanienkę taką z siedzonkiem na stałe i odkąd Alanek skończył 6 mies nie kąpała już Go w niej bo była za mała =/

Kota, mam nadzieję, że ten właśnie "wątek zakupowy" miałaś na myśli ;)

No więc, jak wspomniałam na wątku ogólnym, kupiłam spodnie ciążowe na allegro i jestem bardzo zadowolona - z jakości, wzornictwa, ceny i adekwatności wymiarów opisanych do rzeczywistych. Polecam więc z czystym sumieniem tego sprzedawcę :)
Piękne Jeansy Ciążowe !!! roz. S -XXL tu rozm XL (1797372670) - Aukcje internetowe Allegro

(ostatnio sprzedawca miał ok. 10 różnych modeli jeansów, więc jeśli akurat jest ich mniej, to pewnie wkrótce pojawią się nowe aukcje - trzeba sprawdzać)

Ostatnia edycja:
hih Mła chyba nie o ten wątek jej chodziło, tylko o robimy zakupy dla maluszk( swoje tez tam dajemy) ten miał służyć jako poradnik co jest super albo co odradzamy, hih ale w koncu jak polecasz to czemu nie:D

Doszłam do wniosku, że spodnie mimo wszystko nie są dla maluszka ;) Jakby co, Sergi może przenieść wpis :)

reklama
Hmm, a nie jest tak, że większą trudniej przenieść z wodą (żeby ją wylać), jest mniej stabilna (wyginają się boki) i trudniej dla niej znaleźć miejsce? Tak tylko gdybam, bo sądziłam, że lepiej kupić mniejszą. Wydaje mi się, że po kilku miesiącach będziemy dzidzię kąpać już w normalnej wannie...

Do góry