Ja nie moge spac na prawym bokuwiec zostaje mi na wznak albo lewy bok a do czasu ciazy zasypialam zawsz na brzuchu
Spać na brzuchu jeszcze możesz, póki nie ma brzucha, więc spokojnie. Ja strasznie tęsknie za spaniem na brzuchu, wiem że po cc jeszcze długo też nie będę mogła, buuu...
Zresztą jestem rozczarowana bo spodziewała msię ze w ciąży to będę jadła wszystko ile mi się chce, a widzę ze ciągle wymyslam :-)i praktycznie po wszystkim mi sie ciągle baka, i ciąży mi na żołądku
Bo jak się mówiło o ciąży o mówiło się o sprawach oczywistych, a nikt nie mówił, że ciąża to u każdej kompletnie inna. Myśmy się tak nastawiały jak gdzieś usłyszałyśmy, ktoś mówił, czy czytałyśmy. Ja też myślałam, że jak durna będę jeść a co, jem ledwo jak wróbelek, ale takie mam rzeczywiste zapotrzebowanie na jedzenie i więcej nie chce.
ja wczoraj zrobiłam mężowi nadziewane naleśniki, zjadłam połowę i miałam ochotę iść zwymiotować, niestety nie umiałam się zmusić. Męczyłam się po tym do 1 w nocy. A dzisiaj wyglądam jak mały zombi.
Kochanie bo ja Ci mówiłam, do wymiotów się nie zmuszaj, przyjdzie samo to i samo z Twoją drobną pomocą czyli dobiegnięciem do wucetu, umywalki, miski, kosza na śmieci oraz otwarcia buzi, pójdzie samo.
Nic na siłę.
A wczoraj po prostu miałaś potężne mdłości, więc na takie rzeczy gorzka herbata, jeśli już z odrobiną cukru.
W ogóle dziewczyny, co wy wiecie o mdłościach