• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziurka: wchodzisz na swoje konto , wybierasz opcję z tych na górze w prawym rogu > konto > jak się rozmiwnie to klikasz na > ustawienia konta > pojawia się strona> po lewej stronie masz do wyboru opcje i wybierasz > bezpieczeństwo, pojawi się > ustawienia zabezpieczeń > na doel na niebiesko będzie pisalao > dezaktywuj konto> i wydaje mi się ze to tu ale dalej to nie weim bo wole nie klikać

magenta grtulacje tak malo zagladam ze nawet nie wiedzialam ze udalo sie zafasolkowac
Ael ty to masz brzucholek mega:)
Atanku sliczny wozeczek widze ze wyprawka prawie skompletowana
Fifko sliczny Pascalek wogole jak ten czas leci juz tyle za wami
A u mnie staran cd skonczyłam z wszystkim tylko badam szyjke i kochamy sie spontanicznie nie czesciej niz co 2 dni i powiem wam szczerze ze jest bosko i wlasnie z takiego sexu chcialabym zeby moje dziecko było poczete ,mam nadzieje ze wroce do was niebawem
Pozdrawiam wszystkie kobietki ktore nie wymieniłam i gratuluje fasoleczek

Przepiękna ta tuniczka :)

Lamia, ale to tylko dezaktywuje, dane pozostają na koncie i jak przypadkiem się zalogujesz to wszystko wraca.

Kwiatuszku i tego Ci życze, żebyście byli tacy szczęśliwi i radośni i żeby zaowocowało

reklama
Cześć kobitki

Lamia miło że pytasz :) wczoraj wieczorem to gorzej chyba się nie czułam jeszcze, w pachwinach mnie ciągnęło strasznie. Dziś tak jakoś niemrawo po śniadaniu było, zostawiłam pół sałatki. Idę zaraz sosik zrobić do spagetti żeby małż sobie do pracy wziął.

Zafasolkuję fajne te ubranka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry